Facebook Pixel "Καλώς τους πελάτες"!
| 2012-05-02 21:57:00

"Καλώς τους πελάτες"!

"Καλώς τους πελάτες"!

Ο ΠΑΟΚ ...καλωσόρισε την ΑΕΚ στην Τούμπα και την κέρδισε για 4η φορά φέτος! Το 1-0 με το γκολ του Γεωργιάδη στο 87΄, φέρνει τον Δικέφαλο στο -2 από τον Παναθηναϊκό στην κούρσα των πλέι-οφ.

Το σερί των νικών με αντίπαλο την ΑΕΚ συνέχισε ο ΠΑΟΚ την 1η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague. Ο Δικέφαλος του Βορρά επικράτησε 1-0 της Ένωσης με γκολ του Γεωργιάδη στο 87'!.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φίλαθλοι απόλαυσαν ένα πολύ καλό παιχνίδι! Ο ρυθμός ήταν ικανοποιητικός, οι δύο ομάδες δεν κλείστηκαν στις άμυνές τους, ένα στοιχείο που λειτούργησε θετικά για την εικόνα του ματς, αφού έγιναν πολλές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες! Τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και η ΑΕΚ δικαιούντο να πετύχουν γκολ, ωστόσο ήταν άτυχοι αμφότεροι, αφού δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν τις προσπάθειές τους σε γκολ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά με την Ένωση να εξισορροπεί το παιχνίδι στη συνέχεια, χωρίς όμως να λαμβάνει τον έλεγχο του αγώνα. Οι “κιτρινόμαυροι” προσπάθησαν να δώσουν χώρο στον ΠΑΟΚ ούτως ώστε να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις.

Όσον αφορά τις φάσεις που έγιναν, δύο ήταν οι πιο αξιοσημείωτες! Στο 30' ο Καφές έβγαλε με κεφαλιά τον Λυμπερόπουλο τετ α τετ με τον Χαλκιά, ο οποίος κράτησε ανέπαφη την εστία του. Δύο λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ απάντησε στην χαμένη ευκαιρία, με τον Αθανασιάδη μπροστά στην κενή εστία να πλασάρει άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο αγώνας είχε το ίδιο πάθος και ένταση, όχι όμως και τις ευκαιρίες που πραγματοποιήθηκαν στο πρώτο 45λεπτο. Η ΑΕΚ θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο 51' χάνοντας μια απίστευτη ευκαιρία με τον Καφέ αντί να απομακρύνει την μπάλα αντί να σκοράρει μπροστά από τον Χαλκιά! Στη συνέχεια το ματς έπεσε αρκετά με τον ΠΑΟΚ να μην μπορεί να απειλήσει καθόλου, ενώ η Ένωση στερείτο ουσίας στην τελική της προσπάθειας!

Και εκεί που όλοι πίστευαν ότι το παιχνίδι θα λήξει ισόπαλο 0-0, ήρθε το γκολ του Γεωργιάδη στον 87' και έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ! Η χρυσή αλλαγή του Μπόλονι άνοιξε το σκορ με προβολή και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, η οποία έχει 3 βαθμούς όντας δεύτερη στην ειδική βαθμολογία.

91' Κίτρινη στον Ίβιτς

90' -Τρίτη αλλαγή για την ΑΕΚ: ο Τσίτας αντί του Μάκου.

88' Κίτρινη στον Γεωργιάδη

87' Γκολ για τον ΠΑΟΚ: Σκόρερ ο Γεωργιάδης! Ύστερα από σέντρα σουτ του Σταφυλίδη, η μπάλα κόντραρε στον Κοντοέ ο Γεωργιάδης εκμεταλλεύτηκε το κενό στην καρδιά της άμυνας της ΑΕΚ και με προβολή άνοιξε το σκορ.

86' Δεύτερη αλλαγή για την ΑΕΚ: Ο Μπέλεκ στη θέση του Λυμπερόπουλου.

85' Κίτρινη κάρτα στον Νιμανί.

84' Κίτρινη κάρτα στον Καφέ.

82' -Πρώτη αλλαγή για την ΑΕΚ! Ο Λαγός αντί του Σιαλμά.

80' Κίτρινη κάρτα στον Λυμπερόπουλο.

79' -Τρίτη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ: Ο Νιμανί αντικαθιστά τον Σαλπιγγίδη.

79' Μπαλιά του Κοντοέ στον Σιαλμά, ο Χαλκιάς βγήκε και μάζεψε την μπάλα.

73' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ: Ο Γεωργιάδης αντί του Λίνο.

70' Σουτ του Φούντα ύστερα από αντεπίθεση της ΑΕΚ, η μπάλα έφυγε άουτ.

67' -Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ: Ο Λάζαρ έδωσε τη θέση του στον Ίβιτς.

63' Κίτρινη στον Μάκο.

59' Σουτ του Φούντα η μπάλα ψηλά άουτ.

51' Δεν χάνεται αυτό που έχασε η ΑΕΚ! Ύστερα από γύρισμα του Καράμπελα από αριστερά, η μπάλα πήγαινε στον Καφέ που ήταν σε πολύ καλή θέση αλλά από κοντά αντί να σκοράρει... απομάκρυνε!

46' Έναρξη δευτέρου μέρους

45'+1' Λήξη ημιχρόνου.

38' Ο Αθανασιάδης ξέφυγε πίσω από την άμυνα της ΑΕΚ έπιασε διαγώνιο σουτ, αλλά ο Κωνσταντόπουλος έπεσε και απέκρουσε σε κόρνερ.

36' Ο Χαλκιάς μπλοκάρει το πλασέ του Σιαλμά.

33' Φάουλ του Γκαρσία, κεφαλιά του Φωτάκη που έφυγε στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΚ, άουτ η μπάλα.

32' Απάντηση από τον ΠΑΟΚ στις ευκαιρίες! Γύρισμα του Σαλπιγγίδη από δεξιά, η μπάλα περνάει από τον Κωνσταντόπουλο και ο Αθανασιάδης στην κενή εστία την έστειλε άουτ!

30' Τεράστια ευκαιρία της ΑΕΚ. Ο Καφές με κεφαλιά έβγαλε τετ α τετ τον Λυμπερόπουλο που κατέβασε την μπάλα και πλάσαρε, για να αποκρούσει ο Χαλκιάς. Στην επαναφορά ο Λύμπε έκανε κεφαλιά και μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ.

21' Καλή φάση για την ΑΕΚ. Ο Σιαλμάς μπήκε στην περιοχή από αριστερά και έκανε το πλασέ, με την μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

21' Σέντρα του Τσιρίλο, αδύναμη κεφαλιά του Αθανασιάδη, μπλόκαρε ο Κωνσταντόπουλος.

18' Στο έδαφος ο Κοντοές ύστερα από κλωτσιά που έφαγε στο στήθος από τον Αθανασιάδη σε διεκδίκηση της μπάλας.

15' Διαγώνιο σουτ του Σαλπιγγίδη, ο Καφές έδιωξε σε κόρνερ. Πολύ κακή αντίδραση στης άμυνας της ΑΕΚ σε αυτή τη φάση...

13' Κακή μακρινή εκτέλεση φάουλ του Λεονάρντο, η μπάλα κατέληξε άουτ.

8' Πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι από πλευράς ΑΕΚ! Ο Λεονάρντο βρήκε πεδίο βολής, σούταρε αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Χαλκιά.

6' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκαρσία από αριστερά, η μπάλα πέρασε λίγο πιο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κωνσταντόπουλο και κατέληξε άουτ. Πιο δυνατά έχει μπει ο ΠΑΟΚ στα πρώτα λεπτά.

1' Έναρξη αγώνα

ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Χαλκιάς, Έτο, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Σταφυλίδης, Γκαρσία, Λαζάρ, Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Λίνο, Αθανασιάδης.

ΑΕΚ (Κωστένογλου): Κωνσταντόπουλος, Καφές, Κοντοές, Λεονάρντο, Σιαλμάς, Μάκος, Καράμπελας, Βάργκας, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Μπουγαϊδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags