Facebook Pixel Το κρυφό χαρτί της διοίκησης Αθανασιάδη-Κόντη λέγεται…Μανέλ Φερέρ
| 2012-05-13 21:02:00

Το κρυφό χαρτί της διοίκησης Αθανασιάδη-Κόντη λέγεται…Μανέλ Φερέρ

Το κρυφό χαρτί της διοίκησης Αθανασιάδη-Κόντη λέγεται…Μανέλ Φερέρ

Πρόκειται για κάτι παραπάνω από έναν απλό ατζέντη ποδοσφαιριστών, που ήρθε ξαφνικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο το 2006 και μέσα σε λίγους μήνες έκανε τους όλους τους ποδοσφαιρόφιλους της Θεσσαλονίκης να μιλούν γι’ αυτόν.

Χαρισματικός διαπραγματευτής με προσβάσεις στην ποδοσφαιρική αγορά και άριστη γνώση της έννοιας value for money, ο Φερέρ έχει αποδείξει πως διαθέτει τη δυνατότητα να μεταλλάξει ένα ασχημόπαπο σε πρίγκιπα. Αποτελεί, επομένως, την τέλεια…ρελάνς της διοίκησης Αθανασιάδη-Κόντη μετά την οικονομική και αγωνιστική αποτυχία που έφερε τον Άρη στο χείλος της καταστροφής. Ας θυμηθούμε, λοιπόν, τι εστί Μανέλ Φερέρ….

Το ξεκίνημα…
Η αρχή της επαγγελματικής ενασχόλησης του Μανέλ Φερέρ Σαλαμάνκα -όπως είναι το πλήρες όνομά του- με το χώρο του ποδοσφαίρου, ξεκίνησε από το υποκατάστημα μιας τράπεζας στη Βαρκελώνη, στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Ως ανώτερο τραπεζικό στέλεχος (αλλά και επιφανής φίλαθλος της Μπαρτσελόνα) ο πολυπράγμων Ισπανός έγινε γνωστός για τις ικανότητές του σε ρόλο συμβούλου επενδύσεων και συνεργάστηκε με πολλούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι εμπιστεύτηκαν τη διαχείριση της περιουσίας τους στα χέρια του και δεν το μετάνιωσαν.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο overlap.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags