Facebook Pixel Bundesliga: Ζορίστηκε αλλά κέρδισε η Ντόρτμουντ - Ο Μπράντ έριξε στο καναβάτσο την Βέρντερ Βρέμης (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-21 00:12:00

Ζορίστηκε αλλά κέρδισε η Ντόρτμουντ - Ο Μπράντ έριξε στο καναβάτσο την Βέρντερ Βρέμης (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Εξαιρετική ανασταλτικά και με σκόρερ τοπν Μπραντ η Ντόρτμουντ νίκησε 1-0 τη Βέρντερ και σημείωσε την 6η νίκη της στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές.

Bundesliga: Η Ντόρτμουντ ήταν εκ των προταίρων το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης, απέναντι στη Βέρντερ που δυσκολεύεται αρκετά στις πρώτες αγωνιστικές της σεζόν και μένοντας χαμηλά στη βαθμολογία. Στο πρώτο μισό του αγώνα οι “κίτρινοι” κυριάρχησαν και είχαν καλύτερη ευκαιρία τους με χαμένο τετ-α-τετ του Ρόις απέναντι στον τερματοφύλακα Τσέτερερ.

Ο Μάλεν επίσηγς είχε δύο τελικές προσπάθειες σε ένα διάστημα που ο Φούλκρουγκ, πρώην επιθετικός της Βέρντερ και νυν της Ντόρτμουντ δεν είχε τελική προσπάθεια στο ματς. Για τους φιλοξενούμενους υπήρξε μια καλή στιγμή επιθετικά στο πρώτο μισό της αναμέτρησης και ήταν με την κεφαλιά του Μπίτενκουρτ και τη μπάλα να φεύγει άουτ μετά την εκτέλεση κόρνερ του Ντουκς στο 14ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο και στην επανάληψη. ο Μπράντ έδωσε τη λύση στην επίθεση αξιοποιώντας καταπληκτική ασίστ του Τσαν στο 67′ για το 1-0. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να βρουν και δεύτερο γκολ με τις ευκαιρίες του ΕνΜέτσα. Το 1-0 έμεινα μέχρι το τέλος. Η Ντόρτμουντ σημείωσε την 5η συνεχόμενη νίκη της υποχρεώνοντας την αντίπαλο της στην 6η ήττα στις πρώτες 8 αναμετρήσεις για την τρέχουσα σεζόν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags