Facebook Pixel Βλέπει... αστέρια η Στουτγκάρδη! Όλο και πιο κοντά στο Chapions League
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-09 00:12:00

Βλέπει... αστέρια η Στουτγκάρδη! Όλο και πιο κοντά στο Chapions League μετά τη νίκη με Ουνιόν (BINTEO)

Sportdog Team

«Αγκαλιά» με το «εισιτήριο» για τους ομίλους του Champions League της περιόδου 2024/2025 βρίσκεται η Στουτγκάρδη, η οποία μετά την αποψινή της νίκη επί της Ουνιόν Βερολίνου με 2-0 απέκτησε... αέρα 9 βαθμών από την 4η Ντόρτμουντ.

Bundesliga: «Αγκαλιά» με το «εισιτήριο» για τους ομίλους του Champions League της περιόδου 2024/2025 βρίσκεται η Στουτγκάρδη, η οποία μετά την αποψινή της νίκη επί της Ουνιόν Βερολίνου με 2-0 απέκτησε... αέρα 9 βαθμών από την 4η Ντόρτμουντ και 10 από τη Λειψία (αμφότερες με ματς λιγότερο) και 9 αγωνιστικές πριν από το φινάλε της Bundesliga μόνο εάν «αυτοκτονήσει» θα χάσει το πλεονέκτημα που έχει έναντι των υπόλοιπων διεκδικητών της τετράδας.

Η ομάδα του Σεμπάστιαν Χένες συμπλήρωσε αήττητο σερί 7 αγώνων (6-1-0) στο πρωτάθλημα, διατήρησε απόρθητο το «κάστρο» της γι΄ άλλη μία φορά (6-2-0), ενώ κράτησε ανέπαφη την εστία της στο δεύτερο γύρο για πρώτη φορά μετά από 8 αγώνες. Το ματς «κλείδωσε» για τους «Σουηβούς» στο β΄ ημίχρονο με το γκολ του Κρις Φούχριχ στο 65΄ και την αποβολή του Σάφερ στο 69΄, με τους Βερολινέζους να μην μπορούν ν΄ αντιδράσουν με 10 παίκτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μεγάλο λάθος Μεντιλίμπαρ με Φορτούνη - Υδραυλικός για καζανάκι ο Ποντένσε - Δεν... καταλαβαίνει ο Μαρινάκης"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags