Facebook Pixel Champions League: "Πάτησε" τη Γιούβε και κλέβει την πρωτιά η Τσέλσι - Ο Βλαχοδήμος σταμάτησε τη Μπαρτσελόνα (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-23 23:57:00

"Πάτησε" τη Γιούβε και κλέβει την πρωτιά η Τσέλσι - Ο Βλαχοδήμος σταμάτησε τη Μπαρτσελόνα (ΒΙΝΤΕΟ)

του Δημήτρη Δημητρόπουλου
"Πάτησε" τη Γιούβε και κλέβει την πρωτιά η Τσέλσι - Ο Βλαχοδήμος σταμάτησε τη Μπαρτσελόνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Τσέλσι «συνέτριψε» με 4-0 τη Γουβέντους, ενώ η Μπαρτσελόνα έμεινε στο 0-0 με τη Μπενφίκα και μπλέκει σε σοβαρές περιπέτειες για την πρόκριση. Όλα τα αποτελέσματα των αποψινών αγώνων του Champions League.

Champions League: Η Τσέλσι επικράτησε με 4-0 της Γιουβέντους στο Λονδίνο και ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του ομίλου, αφού υπερτερεί στην ισοβαθμία με την ιταλική ομάδα. Για τον ίδιο όμιλο, η Ζενίτ πήρε ισοπαλία 1-1 από τη Μάλμε και εξασφάλισε την τρίτη θέση, που οδηγεί στο Europa League.

Με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο να κάνει εξαιρετική εμφάνιση με μεγάλες αποκρούσεις, η Μπενφίκα πήρε το 0-0 στην έδρα της Μπαρτσελόνα, ενώ νωρίτερα η Μπάγερν είχε νικήσει 2-1 τη Ντιναμό Κιέβου. Με το αποτέλεσμα αυτό, η Μπαρτσελόνα είναι δεύτερη με δύο πόντους διαφορά από τη Μπενφίκα, όμως την τελευταία αγωνιστική παίζει στο Μόναχο με τη Μπάγερν, ενώ η Μπενφίκα υποδέχεται την αδιάφορη Ντιναμό και υπερέχει σε πιθανή ισοβαθμία με τους Καταλανούς!


Στο πιο συναρπαστικό ματς της βραδιάς, Γιανγκ Μπόις και Αταλάντα αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3, ισοπαλία που έδωσε και μαθηματικά την πρώτη θέση του ομίλου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πίσω από την αγγλική ομάδα γίνεται μάχη, καθώς η Βιγιαρεάλ έχει 7 βαθμούς και την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Αταλάντα, που έχει 6.

Το «θρίλερ» μαίνεται και στον 7ο όμιλο, εκεί όπου Λιλ και Σεβίλλη πήραν εντός έδρας νίκες με το ίδιο σκορ κόντρα σε Σάλτσμπουργκ (1-0) και Βόλφσμπουργκ (2-0) αντίστοιχα. Πλέον η Λιλ είναι πρώτη με 8 βαθμούς, η Σάλτσμπουργκ έχει 7, η Σεβίλλη 6 και η Βόλφσμπουργκ 5. Η Βόλφσμπουργκ φιλοξενεί τη Λιλ και η Σάλτσμπουργκ τη Σεβίλλη στα συναρπαστικά ματς της τελευταίας αγωνιστικής.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ:

5ος ΟΜΙΛΟΣ

Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία)-Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία) 1-2

(70΄ Γκάρμας - 14΄ Λεβαντόφσκι, 42΄ Κομάν)

Μπαρτσελόνα (Ισπανία)-Μπενφίκα (Πορτογαλία)          0-0
 

6ος ΟΜΙΛΟΣ

Βιγιαρεάλ (Ισπανία)-Μάντσεστερ Γ. (Αγγλία)           0-2

(78΄ Ρονάλντο, 90΄ Σάντσο)

Γιουνγκ Μπόις (Ελβετία)-Αταλάντα (Ιταλία)            3-3

(39΄ Σιμπάτσε, 80΄ Σιέρο, 84΄ Εφτί - 10΄ Ζαπάτα, 51΄ Παλομίνο, 88΄ Μουριέλ)
 

7ος ΟΜΙΛΟΣ

Σεβίλη (Ισπανία)-Βόλφσμπουργκ (Γερμανία)             2-0

(12΄ Χορδάν, 90+8΄ Ράφα Μιρ)

Λιλ (Γαλλία)-Σάλτσμπουργκ (Αυστρία)                  1-0

(31΄ Ντέιβιντ)
 

8ος ΟΜΙΛΟΣ

Τσέλσι (Αγγλία)-Γιουβέντους (Ιταλία)                 4-0

(25΄ Τσαλόμπα, 55΄ Ρις Τζέιμς, 58΄ Χάντσον Οντόι, 90+5΄ Βέρνερ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags