Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Φουλ των αλλαγών από Γιοβάνοβιτς με Βόλο - Η πιθανή 11άδα - "Απαράδεκτη η... ανθρωποφαγία για Σπόραρ"
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-25 13:14:00

Φουλ των αλλαγών από Γιοβάνοβιτς με Βόλο - Η πιθανή 11άδα - "Απαράδεκτη η... ανθρωποφαγία για Σπόραρ"

Sportdog Team
Φουλ των αλλαγών από Γιοβάνοβιτς με Βόλο - Η πιθανή 11άδα - "Απαράδεκτη η... ανθρωποφαγία για Σπόραρ"

Ο Νίκος Αθανασίου ανέφερε ότι προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό αποτελεί η αναμέτρηση με τον Βόλο στη Λεωφόρο, προαναγγέλοντας εκτεταμένος ροτέισον από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αλλαγμένος θα είναι ο Παναθηναϊκός στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League, όπως ανέφερε ο Νίκος Αθανασίου στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡFM 94,6.

Μεταφέροντας το ρεπορτάζ του Τριφυλλιού ο Νίκος Αθανασίου, τόνισε ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην πρεμιέρα του κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας, ενώ ξεκαθάρισε ότι οι Πράσινοι δεν έχουν το περιθώριο να σκέφτονται το ματς με την Μπράγκα, διότι και το πρωτάθλημα αποτελεί μεγάλο στόχο της φετινής σεζόν: 

«Θα πάει με αρκετές αλλαγές κόντρα στον Βόλο ο Γιοβάνοβιτς. Δεν αποκλείεται να δούμε τον Λοντίγκιν κάτω από τα δοκάρια, με τους Κώτσιρα, Σένκεφελντ, Πάλμπερ Μπράουν και Μλαντένοβιτς στην άμυνα. Αράο και Τσέριν στα χαφ, Μπερνάρ, Βέρμπιτς, Αϊτόρ και Ιωαννίδη. Σίγουρα δεν έχει την πολυτέλεια να σκέφτεται την Μπράγκα κόντρα στον Βόλο ο Παναθηναϊκός».

 

Αναφορικά με τη ρεβάνς του ΟΑΚΑ για τα playoffs του Champions League, ο Νίκος Αθανασίου ανέφερε: «Είναι ευκαιρία την Τρίτη, οι παλαιότεροι να θυμηθούν τις ένδοξες ημέρες και οι νεότεροι να δουν τι έζησαν στο παρελθόν οι πατεράδες τους».

Τέλος ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού μίλησε και για τον Άντραζ Σπόραρ: «Eίναι πολύ σημαντική η αντίδραση του οργανισμού του Παναθηναϊκού. Ο Σπόραρ μετά την ευκαιρία που έχασε ήταν καταρρακωμένος και οι παίκτες του ύψωσαν ''ασπίδα'' για να τον προστατέψουν. Απαράδεκτο αυτό που γίνεται στα social media με την... ανθρωποφαγία. Όλα μπαίνουν και όλα χάνονται».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φοβούνται το ΟΑΚΑ στην Μπράγκα - "Έχει την πείρα, αλλά περιμένουν ότι… - Θα χτυπήσει τον ΠΑΟ με Μπρούμα"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags