Η Ναϊμέγκεν είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League και υπήρχαν αρκετά σενάρια για απόκτηση του Ντούσαν Τάντιτς από τον ολλανδικό σύλλογο.
Ο σπουδαίος Σέρβος άσος, ωστόσο, δεν θα βρεθεί στο δρόμο των «ερυθρόλευκων», καθώς μετά τη θητεία του στην Αλ Ουάχντα, με τη φανέλα της οποίας κατέγραψε 5 γκολ και 20 ασίστ σε 42 συμμετοχές, είναι κοντά στο να γίνει συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ.
Διαβάστε επίσης...
Όπως φαίνεται, λοιπόν, ο 37χρονος μεσοεπιθετικός θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο με τη σαουδαραβική ομάδα κι ενώ ναι μεν η Ναϊμέγκεν τον ήθελε, ωστόσο δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να τον εντάξει στο ρόστερ της.
Ο Τάντιτς ως παίκτης της Φενέρμπαχτσε είχε αγωνιστεί ενάντια στον Ολυμπιακό, στους προημιτελικούς του Conference League τη σεζόν 2023-24, είχε σκοράρει και στα δύο παιχνίδια, αλλά βέβαια οι Πειραιώτες είχαν πάρει τότε την πρόκριση, στην πορεία προς την κατάκτηση τελικά της κούπας.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο