Φαβορί τον Ολυμπιακό έχρισε ο γενικός διευθυντής της Ναϊμέγκεν για τα παιχνίδια των δύο ομάδων στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.
Mιλώντας σε ολλανδικό Μέσο, πάντως, ο Βίλκο Φαν Σάικ επισήμανε ότι η ομάδα του πάντα στοχεύει στη νίκη και θα παλέψει για την πρόκριση κόντρα στους Πειραιώτες.
«Είχα μεγάλο άγχος πριν από την κλήρωση. Στεκόμουν στα παρασκήνια και είναι περίεργο το συναίσθημα όταν ξαφνικά ακούς τον ύμνο και βλέπεις τη Ναϊμέγκεν να εμφανίζεται στην οθόνη. Είναι κάτι το ξεχωριστό, έτσι δεν είναι; Όλοι σιώπησαν για μια στιγμή, ήταν μια κάπως σουρεαλιστική σκηνή. Όμως, όλοι όσοι συζητώ μαζί τους λένε ότι είναι απίστευτο να βλέπεις πόσο μεγάλη σημασία έχει η Ναϊμέγκεν για την πόλη.
O Ολυμπιακός είναι σπουδαίος αντίπαλος. Πιθανότατα θα μπορέσουμε να πάρουμε μαζί μας πολλούς οπαδούς. Θα είναι ένα φανταστικό ευρωπαϊκό ταξίδι. Πάντα στοχεύουμε στη νίκη και αυτή τη φορά δεν αποτελεί εξαίρεση. Φυσικά, όμως, είμαστε το απόλυτο αουτσάιντερ. Έχουν μεγαλύτερο και ακριβότερο ρόστερ, αλλά εμείς είμαστε μια ομάδα που δυσκολεύει τον αντίπαλο», είπε ο Φαν Σάικ.
Και πρόσθεσε: «Γνωρίζω τον προπονητή και τους παίκτες μας, καθώς και τις δυνατότητές τους. Συχνά λέγεται ότι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι προτιμότερο να δίνεις πρώτα το εκτός έδρας παιχνίδι. Μίλησα πρόσφατα με τον Αντ Ντε Μος, μου μίλησε για τη Μαλίν και για το πώς οι κορυφαίες ομάδες δεν απολάμβαναν να παίζουν εκεί, μικρό γήπεδο, μικρά αποδυτήρια. Αυτό θα μπορούσε να παίξει ρόλο και για εμάς. Κάθε λεπτομέρεια μετράει».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο