Facebook Pixel Βαγγέλης Παυλίδης: Να ακολουθήσουμε τα βήματα για να είμαστε στο EURO
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-29 03:14:00

Ξεκάθαρος ο Παυλίδης: "Να ακολουθήσουμε τα βήματα για να είμαστε στο EURO της Γερμανίας’’

Sportdog Team
Ξεκάθαρος ο Παυλίδης: "Να ακολουθήσουμε τα βήματα για να είμαστε στο EURO της Γερμανίας’’

Ο Έλληνας άσος μίλησε για τους στόχους του σε προσωπικό επίπεδο, ενώ αναφέρθηκε και στην Εθνική.

Για το παιχνίδι της Εθνικής μπάσκετ με την Ολλανδία, τη φετινή του χρονιά και το ματς της γαλανόλευκης με το Καζακστάν μίλησε ο Βαγγέλης Παυλίδης στο Metropolis 95.5.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι της Ολλανδίας με την Ελλάδα: «Δεν περίμενα να κερδίσουν και ούτε τους περίμενα τόσο ανταγωνιστικούς. Τους κορόιδευα ότι θα τους κερδίσουμε αλλά ήταν μπροστά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ήταν πολύ ωραίο και το ματς έγινε sold out. Ήταν εύκολο γενικά να δεις την ομάδα μπάσκετ αλλά με την Ελλάδα ήταν γεμάτο το γήπεδο και χάρηκα πολύ που βρήκα εισιτήριο».

Την ενασχόληση του με το χάντμπολ: «Έπαιξα για δύο χρόνια χάντμπολ στην Πυλαία, μου έλεγαν να παίξω και στην Εθνική, έτσι το ήθελαν αλλά μετά έλεγα ότι θέλω να παίξω ποδόσφαιρο. Όταν έπαιξα βγήκαμε δεύτεροι στο πανελλήνιο αλλά την επόμενη που δεν έπαιξα το πήραν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στο Λιμάνι με Φορτούνη, Μασούρα - "Καμπανάκι" για Ποντένσε - Ο πρώτος που φεύγει το καλοκαίρι!

 

Τη φετινή σεζόν και τα 21 γκολ: «Η αλήθεια είναι ότι η χρονιά μου είναι η καλύτερη από όλες. Πέρυσι πήγαμε καλύτερα γιατί φτάσαμε στα ημιτελικά του Conference League. Προτιμώ να μένω ήρεμος και να το διαχειρίζομαι ώριμα. Σου δείχνουν εμπιστοσύνη, το στυλ ταιριάζει και σε εμάς και όσοι έχουν περάσει, έχουν αφήσει καλό αποτύπωμα. Επιλέγουν Έλληνες οι Ολλανδοί».

Το παιχνίδι της Εθνικής με το Καζακστάν: «Έχουμε φτάσει λίγο πριν την πρόκριση στο Euro. Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα, να είμαστε συγκεντρωμένοι με το Καζακστάν και έπειτα, να ακολουθήσουμε όλα τα βήματα σιγά σιγά για να βρεθούμε στη Γερμανία. Ο κόσμος μαζεύεται ξανά στο γήπεδο, μας αγαπά και μας εμπιστεύεται και ελπίζουμε να τους δικαιώσουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags