Ο πρωθυπουργός της Γεωργίας, Ιρακλί Κομπαχίτζε εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πρόκριση της χώρας του στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

«Η εθνική ομάδα της Γεωργίας έπαιξε τον πρώτο της επίσημο αγώνα ακριβώς πριν από 30 χρόνια, το 1994. Η ομάδα γεννήθηκε και μεγάλωσε μπροστά στα μάτια μας. Όλοι θυμόμαστε καλά, κάθε βήμα της ομάδας μας, κάθε νίκη, κάθε γκολ, που μας έδωσε την ελπίδα να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας.

Μέσα σε 30 χρόνια προσπαθήσαμε 14 φορές να πάμε στο Μουντιάλ και το Euro, αλλά ούτε μια φορά δεν καταφέραμε να εκπληρώσουμε το όνειρό μας, αν και δεν αφήσαμε την ομάδα ούτε για ένα δευτερόλεπτο σαν πιστοί φίλαθλοι. Ποτέ δεν χάσαμε την πίστη μας στο γεωργιανό ποδοσφαιρικό γονίδιο και στα αγόρια μας, ότι σίγουρα θα κάνουν το όνειρό μας πραγματικότητα.Τώρα είμαστε μισό βήμα από την πραγματοποίηση αυτού του ονείρου. Έχουμε την καλύτερη ομάδα που έχει θέληση να νικήσει και μπορεί να νικήσει. Πιστεύω ότι σήμερα τα αγόρια θα δώσουν την καρδιά και τη ψυχή τους για τη νίκη και θα γράψουν μια νέα σελίδα στην ιστορία του γεωργιανού ποδοσφαίρου. Πιστεύω ότι η Γεωργία θα κερδίσει σήμερα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr