Facebook Pixel Europa Conference League: Στα... μαλακά Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, δύσκολο "σταύρωμα" για Άρη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-02 15:19:00

Στα... μαλακά Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, δύσκολο "σταύρωμα" για Άρη!

Sportdog Team
Στα... μαλακά Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, δύσκολο "σταύρωμα" για Άρη!

Βατό το μονοπάτι για τους δύο "αιώνιους" στα playoffs του Conference League. Μεγάλα ζόρια για Άρη.

Europa Conference League: Τον αντίπαλό του στα playoffs έμαθε ο Παναθηναϊκός, σε περίπτωση που το Τριφύλλι καταφέρει να προκριθεί απέναντι στη Σλάβια Πράγας για τον 3ο προκριματικό γύρο της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα οι Πράσινοι του Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε ενδεχόμενη πρόκρισή τους κόντρα στους Τσέχους, θα αντιμετωπίσουν με φόντο την είσοδο στους ομίλους το νικητή από το ζευγάρι Σπαρτάκ Τρνβα (Σλοβακία)-Ρακόβ (Πολωνία).

Στη Ράκοφ, να θυμίσουμε, αγωνίζονται Σβάρνας και Παπανικολάου, με τους Πολωνούς, στα χαρτιά τουλάχιστον, να είναι φαβορί απέναντι στους Σλοβάκους, οι οποίοι έχουν και εκείνοι Έλληνα στο ρόστερ τους, τον Κυριάκο Σαββίδη.

Ο Άρης από την άλλη, εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της Μακάμπι Τελ Αβίβ του Βλάνταν Ίβιτς, θα βρει στα playoffs τη γαλλική Νις, σε μια πολύ δύσκολη κλήρωση για τους Κίτρινους!

Τέλος, ο Ολυμπιακός αν αποκλειστεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, τότε θα παίξει με το νικητή από το ζευγάρι Ζρίνσκι Μόσταρ (Βοσνία)-Τόμπολ Κοστανάι (Καζακστάν) για την είσοδο στους ομίλους του Europa Conference League.

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν την Πέμπτη 18 Αυγούστου και οι δεύτεροι αγώνες την Πέμπτη 25 Αυγούστου.

Έτσι μετέδωσε την κλήρωση το Sportdog:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags