Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Φρέσκο" ρεπορτάζ για Νάρεϊ και Οζντόεφ - Χείρα βοηθείας από Χαρτς - "Ατσαλώνουν τον ΠΑΟΚ οι..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-24 16:48:00

"Φρέσκο" ρεπορτάζ για Νάρεϊ και Οζντόεφ - Χείρα βοηθείας από Χαρτς - "Ατσαλώνουν τον ΠΑΟΚ οι..."

Sportdog Team

Ο Δικέφαλος του Βορρά ετοιμάζεται για σημαντική αναμέτρηση στη Σκωτία εν μέσω αρκετών απουσιών, που όμως δεν πτοούν τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, ενόψει του αποψινού αγώνα με τη Χαρτς στο Εδιμβούργο για τα πλέι οφ του Europa Conference League, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο ΠΑΟΚ δεν έχει τον Οζντόεφ, αφού δεν βγήκε η βίζα. Το πρόβλημα αυτό έχει απασχολήσει αρκετούς, αφού βγήκε μπροστά η Χαρτς, η UEFA και προσπάθησαν να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αναδείξει αυτό το θέμα, με τους Ρώσους παίκτες που δεν παίρνουν βίζα σε κάποιες χώρες.

Δεν έχει επίσης, Σαμάτα, Μπάμπα και Φελίπε Σοάρες, με τον Λουτσέσκου να τονίζει ότι όλα αυτά ατσαλώνουν την ομάδα του. Ο Λουτσέσκου βγάζει μία αποφασιστικότητα, δεν του ρίχνει τίποτα το ηθικό και εξήγησε πώς έχει η κατάσταση για έναν αγώνα με μία ομάδα από τη Σκωτία», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

Στη συνέχεια, μίλησε για το θέμα που προέκυψε με τον Καλέντ Νάρεϊ, ο οποίος διαπραγματεύεται με την Αλ Καλίτζ από τη Σαουδική Αραβία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρελάθηκε" με τον ΠΑΟΚ ο Μεϊτέ - Τι πρόταση απέρριψε για να έρθει Ελλάδα - Πολλά εκατ. η οψιόν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags