Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Χαμηλά η... μπάλα από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ ενόψει Χαρτς - "Έχει άλλα 90 λεπτά" - Ατάκες για Τζίμας, Κουλιεράκη
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-27 11:18:00

Χαμηλά η... μπάλα από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ ενόψει Χαρτς - "Έχει άλλα 90 λεπτά" - Ατάκες για Τζίμα, Κουλιεράκη

Sportdog Team

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά με αφορμή τη νίκη της ομάδας στη Σκωτία, σημειώνοντας ότι ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα.

Γιώργος Κούτσης: Για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Χαρτς στη Σκωτία και τις εμφανίσεις των Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Κωνσταντίνου Κουλιεράκη και Στέφανου Τζίμα μίλησε ο παλαίμαχος παίκτης του Δικεφάλου του Βορρά στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Για Ζίβκοβιτς: «Έχει κάνει ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα ο Ζίβκοβιτς. Είναι λογικό προς το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων η εικόνα να μην είναι ελκυστική. Είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής, σταθερός και αξιόπιστος και έχει μια προσωπικότητα που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ».

Για Κουλιεράκη: «Είναι μια επένδυση για τον ΠΑΟΚ. Δεν θα μείνει στην ομάδα για πολύ με αυτές τις εμφανίσεις. Είναι ένα παιδί φρέσκο, έχει εξαιρετική απόδοση και αν συνεχίσει έτσι θα απασχολήσει πολλούς συλλόγους».

Για Τζίμα: «Δεν έδειξε φόβο. Πρέπει να δείξουμε μια προτεραιότητα στα παιδιά αυτά. Οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ είναι από τις καλύτερες και πρέπει να δώσουν ευκαιρίες στα παιδιά αυτά και να υπάρχει και ανοχή στο λάθος που ενδέχεται να κάνουν. Βλέπουμε ότι βγαίνουν τα παιδιά. Να σταματήσει η ξενομανία». 

Για το ζευγάρι του ΠΑΟΚ με τη Χαρτς: «Υπάρχει ακόμη ένα παιχνίδια. Θα πρέπει να πέσουν οι τόνοι και από το συννεφάκι μας. Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί αλλά δεν έχει περάσει στους ομίλους. Υπάρχουν 90 λεπτά ακόμη», είπε ο Γιώργος Κούτσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπογράφει με κορυφαίο εξτρέμ ο ΠΑΟΚ - Ραντεβού με Σαββίδη - Η Θεσσαλονικιά... καθάρισε για το συμβόλαιο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags