Facebook Pixel Χαμός στο Βέλγιο ενόψει ΠΑΟΚ - "Συναγερμός" στη Μπριζ
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-02 14:50:00

Χαμός στο Βέλγιο ενόψει ΠΑΟΚ - "Συναγερμός" στη Μπριζ - "Μην μεταπωλείτε τα εισιτήρια, θα υπάρχουν συνέπειες"

Sportdog Team
Χαμός στο Βέλγιο ενόψει ΠΑΟΚ - "Συναγερμός" στη Μπριζ - "Μην μεταπωλείτε τα εισιτήρια, θα υπάρχουν συνέπειες"

Αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο παιχνίδι του Δικεφάλου του Βορρά στην έδρα της βελγικής ομάδας για τα προημιτελικά του Conference League και στους ανθρώπους της Μπριζ έχει σημάνει... συναγερμός.

Μπριζ: Συναγερμός στις τάξεις της βελγικής ομάδας ενόψει του πρώτου αγώνα με τον ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Conference League μιας και η Κλαμπ Μπριζ με αυστηρή ανακοίνωση προειδοποίησε τους φίλους της να μην μεταπωλήσουν τα εισιτήρια στους σε υψηλότερη τιμή, γεγονός που έχει υποπέσει στην αντίληψή τους, προειδοποιώντας τους φίλους της ομάδας για πιθανές συνέπειες.

«Το απόγευμα της ερχόμενης Πέμπτης, η ομάδα μας θα παίξει εντός έδρας τον πρώτο αγώνα του ιστορικού προημιτελικού της Conference League με τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Στο μεταξύ, παρατηρήσαμε μια αυξανόμενη ζήτηση στο διαδίκτυο από Έλληνες φιλάθλους που επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο στο γήπεδο της Μπριζ. Μην το κάνετε και βάψτε τον Γιαν Μπρείντελ μπλε και μαύρο.

Εν όψει αυτού του αγώνα, ο σύλλογος έχει ήδη λάβει αυστηρά μέτρα με βάση τις πωλήσεις εισιτηρίων, τα οποία γίνονται σε τρεις φάσεις. Πρώτα και κύρια, όπως πάντα, δόθηκε προτεραιότητα σε όλους τους κατόχους διαρκείας. Μετά την περίοδο προτεραιότητας, ήρθε η σειρά των κατόχων Club ID. Σε μια τελική φάση, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη, οι πωλήσεις άνοιξαν σε οπαδούς χωρίς την Club ID που είχαν ήδη λογαριασμό στην ιστοσελίδα μας πριν από την κλήρωση ή σε οπαδούς που είχαν ήδη αγοράσει εισιτήρια στο παρελθόν. Οι διευθύνσεις IP από την Ελλάδα δεν επιτρέπεται -επίσης- να έχουν πρόσβαση στον ιστότοπο των εισιτηρίων μας.

Μην μεταπωλήσετε το εισιτήριό σας!

Λόγω αυτών των αυστηρών μέτρων, αυξάνεται η ζήτηση από τους Έλληνες οπαδούς στα social media για αγορά εισιτηρίων από οπαδό σε οπαδό σε υψηλότερες τιμές. Το club συνιστά να μην απαντήσετε σε αυτά για την ασφάλεια όλων και προειδοποιεί για τις πιθανές συνέπειες.

Ας συμβάλουμε όλοι μαζί σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα και σε μια όμορφη ευρωπαϊκή βραδιά», αναφέρει η ανακοίνωση της Μπριζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Την... κλοπή της 10ετίας κυνηγάει ο Ολυμπιακός - Κρούση για παίκτη του ΠΑΟΚ - Απάντηση Σαββίδη με 1.8 εκατ.!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags