Σύνθημα αντεπίθεσης από τον Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου, κάνοντας σαφές πως η ήττα είναι διαχειρίσιμη, από την στιγμή που ολοκληρώθηκε μόλις το Α' ημίχρονο της μάχης και ακολουθεί η Τούμπα.

Μεταξύ άλλων τα όσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου:

«Δεν είχαμε καθαρό μυαλό στα τελευταία μέτρα του γηπέδου. Στο τέλος της ημέρας, το ματς κρίθηκε από ένα λάθος που έδωσε το προβάδισμα και την αυτοπεποίθηση στην Κλαμπ Μπριζ. Εμείς απεναντίας χάσαμε την αυτοπεποίθηση μας.

Δεν κάναμε το καλύτερο α ημίχρονό μας. Στο β καταφέραμε να ισορροπήσουμε. Αυτό συζητήσαμε πριν ότι αν σκοράραμε στο β´ μέρος δεν θα έλεγε κανείς ότι κλέψαμε το παιχνίδι. 

Υπάρχει ισχυρό κίνητρο για την ρεβάνς και από τις δυο ομάδες. Σας έχω πει πολλές φορές ότι το γήπεδο μας είναι πολύ σημαντικό, θα μας δώσει πολλή ενέργεια.  

Σε κάθε περίπτωση σήμερα παίξαμε το α ημίχρονο. Στην Τούμπα θα πάμε για την πρόκριση και θα τα δώσουμε όλα. 

Δεν μιλάω για πιθανότητες πρόκρισης αλλά μιλάω μόνο για τον τρόπο που παίζουμε και το πως αντιδράμε στα δύσκολα. Σημερα αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που έχει διαφορετική προσέγγιση στο σπίτι της και ενδεχομένως οι πιθανότητες για σήμερα να ήταν, αν θέλετε να σας πω 45-55».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οδηγός του ΠΑΟΚ... το Ζάγκρεμπ - Τιμωρία για το ρίσκο Λουτσέσκου - Εξαφανίστηκε ο Κωνσταντέλιας