Άργιες συμπλοκές σημειώθηκαν στο κέντρο του Βελιγραδίου, όπου οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα και της Σέλτικ συγκρούστηκαν λίγες ώρες πριν την σημερινή αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων για την League Phase του Europa League.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εκτοξεύτηκαν μπουκάλια και καρέκλες, ενώ αρκετά καταστήματα υπέστησαν σοβαρές ζημιές. Η αστυνομία επενέβη για να περιορίσει την ένταση, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για σοβαρούς τραυματισμούς.
Διαβάστε επίσης...
Μεγάλες υλικές ζημιές, εξετάζει βίντεο η αστυνομία του Βελιγραδίου
Η υλική ζημιά σε επιχειρήσεις της περιοχής χαρακτηρίζεται μεγάλη, με ιδιοκτήτες να κάνουν λόγο για σπασμένες βιτρίνες, κατεστραμμένο εξοπλισμό και εικόνες χάους.
Οι αρχές διερευνούν τα αίτια της σύγκρουσης και εξετάζουν βίντεο από κάμερες ασφαλείας για την ταυτοποίηση των εμπλεκομένων.
Δείτε βίντεο από τις συγκρούσεις: