Φοίβος Κωνσταντινίδης: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο  Γενικός Διευθυντής του Γ.Σ.Π όπου και μίλησε αναφορικά με την πιθανότητα να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος στην Κύπρο, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «Θα έλεγα ότι το γήπεδο μπορεί να φιλοξενήσει τελικό Κυπέλλου Ελλάδος».

«Θα μπορούσε να γίνει ο τελικός στο Στάδιο, δεν έχουμε πρόβλημα να πραγματοποιήσουμε τον αγώνα, έχει έγκριση επιπέδου «4» και έχουν πραγματοποιηθεί αγώνες και του Champions League μέχρι και τη φάση των «8». Θα έλεγα ότι το γήπεδο μπορεί να φιλοξενήσει τελικό Κυπέλλου Ελλάδος. Δεν έχουμε κάποια κρούση ούτε από την ΕΠΟ ούτε από την Κυπριακή Ομοσπονδία, ο τελικός του Κυπριακού Κυπέλλου είναι 3 Ιουνίου και το γήπεδο είναι διαθέσιμο εκείνες τις ημερομηνίες για να υποδεχθεί τον τελικό».

Για την παρουσία οπαδών των δύο ομάδων: «Υπάρχουν φίλαθλοι και των δύο ομάδων στην Κύπρο, από θέμα ασφάλειας θα έλεγα ότι διασφαλίζουν καλύτερα τη διεξαγωγή του αγώνα είναι πιο οργανωμένη η αστυνομία της Κύπρου από την Ελληνική και υπάρχουν διακριτές εξουσίες. Στην Κύπρο υπάρχουν φίλοι και των δύο ομάδων σε κάθε αγώνα και είναι κάτι το οποίο το ξέρουμε οπότε θα μπορούσε να γίνει το ίδιο και στον τελικό», είπε ο Φοίβος Κωνσταντινίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη για Χουάνγκ και υπογραφές με ΑΕΚ - "Μικρό καλάθι για μεταγραφή" - Φεύγει για Γερμανία;