Facebook Pixel Sportdog.gr | Μάκος: ''Ο Λουτσέσκου είναι... τρελός με την ωραία έννοια - Φάνηκε η αλλαγή με Τερίμ''
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-14 18:44:00

Μάκος: ''Ο Λουτσέσκου είναι... τρελός με την ωραία έννοια - Φάνηκε η αλλαγή με Τερίμ''

Sportdog Team
Μάκος: ''Ο Λουτσέσκου είναι... τρελός με την ωραία έννοια - Φάνηκε η αλλαγή με Τερίμ''

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής σχολίασε τη μάχη των πάγκων στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός.

Στο Metropolis 95,5 μίλησε ο πρώην άσος του Παναιτωλικού και της ΑΕΚ, Γρηγόρης Μάκος και αναφέρθηκε στον ημιτελικό που έγινε στο Αγρίνιο, όπου πήρε προβάδισμα ο Άρης με σκορ 1-0, αλλά και στο πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Μία χαρά είμαι, όλα είναι καλά, εύχομαι υγεία για όλους. Σίγουρα με το εκτός έδρας γκολ στον πρώτο αγώνα Κυπέλλου και με το δεύτερο ματς στο Χαριλάου, θα λέγαμε ότι τα προγνωστικά πάμε προς τον Άρη. Δεν θα αποκλείσω βέβαια ένα γεγονός ότι μπορεί να στραβώσει κάτι στο δεύτερο παιχνίδι. Τα προγνωστικά είναι όμως υπέρ του Άρη, κακά τα ψέματα. Χαίρομαι πάντως που είδα τον Παναιτωλικό να παίζει στον ημιτελικό του Κυπέλλου».

Για το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: «Είναι ένα πολύ μεγάλο ματς, θεωρώ δεδομένο ότι ο κόσμος θα γεμίσει την Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος στο Πρωτάθλημα. Πρέπει να το καθαρίσει το ματς με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό για να έχει τύχη. Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, ιδιαίτερο θα έλεγα. Αυτό που έγινε πάντως με το κλείσιμο των γηπέδων, τους δύο τελευταίους μήνες ήταν άσχημο. Εγώ δεν ήθελα ούτε από την τηλεόραση να βλέπω παιχνίδια.

Ο κόσμος θα επιστρέψει λοιπόν μαζικά. Μακάρι να μην γίνουν έκτροπα. Το ερώτημα είναι που θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου και εάν θα γίνει με κόσμο.
Με ρωτάτε για την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ και ποιον θα επέλεγα δίπλα στον Κεντζιόρα. Οι Κουλιεράκης και Μιχαηλίδης έχουν την εμπειρία και την ικανότητα. Το ζητούμενο είναι σε ποια κατάσταση βρίσκονται και οι δύο Έλληνες αμυντικοί. Μπορεί να πήγαινα στην επιλογή του Μιχαηλίδη δίπλα στον Κεντζιόρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρόταση που απέρριψε ο Σαββίδης για Κουλιεράκη - Πλήρωναν να μείνει στον ΠΑΟΚ - 20 εκατ. για Ιωαννίδη!

Όσο για την επιστροφή του Εκόνγκ, θα πω ότι και ο ΠΑΟΚ έχει κάποιο βάθος σε σύγκριση με την ΑΕΚ. Αναφέρομαι στο άμεσο μέλλον. Ο ΠΑΟΚ έχει περισσότερο βάθος από τον Παναθηναϊκό. Και στο τελευταίο παιχνίδι, φάνηκε πως οι Κωνσταντέλιας και Ντεσπόντοφ δίνουν μεγάλη επιθετική ώθηση στον ΠΑΟΚ.

Ακόμη, για την κόντρα του Τερίμ με τον Λουτσέσκου θέλω να πω ότι ο Τερίμ είναι ένας γνωστός προπονητής. Φάνηκε ότι κάτι άλλαξε στον Παναθηναϊκό με την έλευσή του. Ο Λουτσέσκου είναι ο κλασικός Λουτσέσκου, τρελός με την ωραία έννοια. Θα ήθελα να είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί του. Έχει δεθεί πολύ με την ομάδα, εδώ και τόσα χρόνια. Θα είναι και εκεί μία ωραία κόντρα, στους πάγκους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags