Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Η πρόταση για Κουλιεράκη - 20 εκατ. για Ιωαννίδη
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-14 10:00:00

Η πρόταση που απέρριψε ο Σαββίδης για Κουλιεράκη - Πλήρωναν να μείνει στον ΠΑΟΚ - 20 εκατ. για Ιωαννίδη!

Οι Μιχείες

Η δελεαστική προσφορά στον Δικέφαλο και η απόφαση Αλαφούζου! Πόσα χρήματα έδιναν στον Ιβάν Σαββίδη από τώρα, για να δώσει τον νεαρό στόπερ το καλοκαίρι και η απάντηση του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού στην κρούση για τον Έλληνα στράικερ.

Το " Kicker"  αποκάλυψε πως η Άιντραχτ Φρανκφούρτης κινήθηκε σοβαρά στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο για να κλείσει/αποκτήσει τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη του ΠΑΟΚ. Ισχύει στο 100%! Κάτι που επιβεβαίωσε και η στήλη μέσω της ελληνό-γερμανικής πιάτσας agents. Με λεπτομέρειες μάλιστα... 

Έχουμε και λέμε : η Άιντραχτ φέρεται στην τελική της πρόταση (γιατί οι δυο πλευρές μέσω διαμεσολαβητών/μάνατζερς μίλησαν αρκετές φορές) να έκανε μια δελεαστική προσφορά στους ασπρόμαυρους για την αγορά του διεθνή Κρητικού στόπερ τους, που θα εξασφάλιζε όμως, την παρουσία του στην ομάδα του Λουτσέσκου ως το τέλος της σεζόν!! 

Πως θα γινόταν αυτό; Συγκεκριμένα, να τον αγόραζε τώρα, με ένα ποσό που θα κυμαινόταν από τα 7,5 μέχρι τα 9.000.000 ευρώ (μαζί με το μπόνους) αλλά να τον άφηνε δανεικό στην Τούμπα μέχρι το καλοκαίρι! Ο Ιβάν Σαββίδης όμως, είπε όχι και έτσι το κλαμπ της Φρανκφούρτης στις 24 Ιανουαρίου έκλεισε τον Αουρέλε Αμέντα. Μιλάμε για 20χρονο Έλβετό δεξιοπόδαρο στόπερ ύψους 1,97, δηλαδή συνομήλικό του Κουλιεράκη, για τον οποίο έσκασε transfer fee 9.500.000 ευρώ αλλά τον άφησε δανεικό ως τον Μάιο στην Γιουνγκ Μπόις. Ακριβώς δηλαδή αυτό που είχε προτείνει προηγουμένως και στον ΠΑΟΚ για τον Κουλιεράκη.

Θα επανέλθει το προσεχές καλοκαίρι η Άιντραχτ για τον Κουλιεράκη αφού ήδη αγόρασε τον... Ελβετό Κουλιεράκη (Αμέντα), για να τον έχει διαθέσιμο από τον Ιούλιο; Δύσκολο.... Εκτός κι αν το καλοκαίρι πουλήσει τον 23χρονο Εκουαδοριανό Γουίλιαν Πάτσο, που είναι ο βασικός της αριστεροπόδαρος στόπερ. Τον αγόρασε μόλις τον περασμένο Ιούλιο, αντί 9.000.000 ευρώ ( η... ταρίφα της για τους νεαρούς στόπερ) από την Αντβέρπ, αλλά ήδη η χρηματιστηριακή του αξία έχει εκτοξευθεί στα 24.000.000 ευρώ!

ΥΓ. Η Αίντραχτ από την Ελλάδα εκτός από τον Κουλιεράκη έκανε κίνηση και για τον Φώτη Ιωαννίδη. Φέρεται πως ενημέρωσε ότι θα μπορούσε να φτάσει στα 12.000.000 ευρώ, μαζί με τα μπόνους. Ο Αλαφούζος όμως, ήταν ξεκάθαρος: για τον Γενάρη δεν το συζητούσε καν και η τιμολόγησή του για το καλοκαίρι ήταν 20.000.000. Τα οποία μπορούν να γίνουν και... plus. Kατά κάποιο τροπο δηλαδή η Άιντραχτ άκουσε δυο ελληνικά "ΟΧΙ" τον προηγούμενο μήνα!!!

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κρούση σε Μπενφίκα από ομάδα της Αθήνας για Μεϊτέ - "Παζάρια" ΠΑΟΚ για 1.5 εκατ. - Βέτο από Λουτσέσκου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags