Παναθηναϊκός: Με το μυαλό στη ρεβάνς κόντρα τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου είναι οι Πράσινοι, που αφήνουν πίσω την γκέλα με τη Λαμία, με τον Φατίχ Τερίμ να προετοιμάζει την ομάδα, έχοντας ερωτηματικό την παρουσία του Τάσου Μπακασέτα στην αποστολή, μιας και η τελική απόφαση θα παρθεί την ημέρα του αγώνα.

Ο Τούρκος τεχνικός πάντως χαμογελάει, καθώς έχει δει τον Φώτη Ιωαννίδη να επιστρέφει, όπως και ο Τσέριν, ενώ σίγουρα εκτός θα είναι ο Πέρεθ που έχει συμπληρώσει τρεις κίτρινες σε αγώνες Κυπέλλου, όπως και οι Τζούριτσιτς, Βέρμπιτς και Χουάνκαρ που είναι τραυματίες.

Σύμφωνα με όσα βγαίνουν από τις προπονήσεις οι Πράσινοι κόντρα στον ΠΑΟΚ θα αγωνιστούν με τους Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδη, Γέντβαϊ, Αράο και Μλαντένοβιτς στην άμυνα.

Στον άξονα πιθανώς ο Παναθηναϊκός να έχει τους Κώτσιρα, Τσέριν και Μπερνάρ, ενώ στην επιθετική τριάδα ο Παλάσιος θα είναι δεξιά, ο Μαντσίνι πιθανότατα αριστερά, ενώ μια θέση παίζεται για την κορυφή της επίθεσης, ανάμεσα σε Ιωαννίδη και Σπόραρ, με τον Σλοβένο να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα αλλάζει όλα ο Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό - Επιστρέφουν δύο... κομμένοι - Κίνηση έκπληξη μετά τον ΠΑΟΚ