Νίκος Αθανασίου: Για τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά Κυπέλλου μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο έμπειρος ρεπόρτερ όπου αρχικά αναφέρθηκε στα πλάνα του Τερίμ για την ενδεκάδα και τα διλήμματα στα στόπερ, αλλά και στην επίθεση, ξεκαθαρίζοντας ότι ο Φώτης Ιωαννίδης πιθανότατα θα είναι στον πάγκο, ενώ ο Μπακασέτας θα είναι βασικός αν πέσει η ποινή του.

«Θα τα δώσει όλα ο Παναθηναϊκός για να πάρει την πρόκριση. Έχει κάνει τη μισή δουλειά. Λείπει ο Ρούμπεν και το ένα ενδεχόμενο είναι να παίξει "εξάρι" ο Αράο και ο Ούγκο δίπλα στον Γέντβαϊ, είτε να παίξει ο Αράο στόπερ και ο Κώτσιρας χαφ, με τον Βαγιαννίδη δεξί μπακ. Μπερνάρ και Τσέριν, Παλάσιος θα είναι δεξιά και παίζεται για την κορυφή της επίθεσης ανάμεσα σε Γερεμέγεφ-Σπόραρ. Ο Ιωαννίδης θα μου προξενήσει έκπληξη αν ξεκινήσει βασικός».

Παράλληλα στάθηκε στην παρουσία του κόσμου του Παναθηναϊκού τονίζοντας ότι όσοι βρεθούν στις κερκίδες θα πρέπει να είναι αρκετά προσεκτικοί. «Να είναι πολύ προσεκτικός ο κόσμος στις κερκίδες και να μην απαντήσει σε καμία πιθανή πρόκληση, την έχει "πατήσει" από παραβατικές συμπεριφορές στο παρελθόν», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Αθανασίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα αλλάζει όλα ο Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό - Επιστρέφουν δύο... κομμένοι - Κίνηση έκπληξη μετά τον ΠΑΟΚ