Στο Metropolis 95.5 μίλησε ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Τάκης Παντέλης, σχολιάζοντας τον τρόπο που ο Δικέφαλος του Βορρά αποκλείσθηκε από τους παίκτες του Φατίχ Τερίμ. Πιο συγκεκριμένα, εστίασε στους δύο βασικούς λόγους που οι «ασπρόμαυροι» έχασαν την πρόκριση μέσα από τα χέρια τους.

Διαβάστε όσα είπε:

Για το αν ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ οφείλεται στην ανικανότητα των παικτών του ΠΑΟΚ ή στην ικανότητα του Ντραγκόσφκι να πιάσει τρία πέναλτι«Σίγουρα ήταν η ικανότητα και η ψυχολογία του τερματοφύλακα. Όπως είδαμε είναι ένας τεράστιος και ψηλός τερματοφύλακας και ακολούθησε τις κατευθύνσεις των παικτών. Η ουσία όμως δεν είναι εκεί για την πρόκριση. Η πρόκριση χάθηκε στην Τούμπα, αλλά όταν είσαι στο τελευταίο δευτερόλεπτο να λήξει το παιχνίδι και είσαι  0-2, και δεν έχεις έναν αρχηγό να πατήσει τη μπάλα, να πέσει κάτω... γιατί ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Εσύ πας να βάλεις τρίτο γκολ, γιατί; 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Λουτσέσκου έδεσε φιόγκο τον... ηθοποιό Τερίμ - Περηφάνια στον ΠΑΟΚ, χωρίς αρχή και τέλος ο ΠΑΟ!

Βέβαια έπαιξε ρόλο και ο τραυματισμός του Μπάμπα, γιατί το γκολ μπήκε όταν βγήκε ο Μπάμπα έξω. Αλλά η ουσία για μένα είμαι μια, δεν υπάρχει ένας παίκτης να λήξει το παιχνίδι. Να κάνει την καθυστέρηση σου και αυτό που πρέπει να κάνεις. Το τελευταίο δευτερόλεπτο την μπάλα την είχε ο Οζντόεφ, έπρεπε να παγώσει το παιχνίδι.

Μιλάω με τέτοιο θυμό γιατί έβλεπα το παιχνίδι και έλεγα πως δεν υπάρχει ένας να παγώσει το παιχνίδι. Είναι δυνατόν να έχεις παίξει τόσο ωραίο ποδόσφαιρο, να μην φαίνεται πουθενά ο Παναθηναϊκός και να χάνεις έτσι την πρόκριση; Αν πας και στα πέναλτι είναι θέμα ρουλέτας. Ο τερματοφύλακας δεν έχει να χάσει τίποτα ,το άγχος το είχε ο παίκτης. Η πρόκριση χάθηκε πρώτα στην Τούμπα και ο δεύτερος λόγος είναι ότι κερδίζεις 0-2 και θέλει δευτερόλεπτα να λήξει το παιχνίδι και τρως αυτό το γκολ».

Για την πολύ καλή εικόνα του ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός πως αποκλείστηκε: «Το ροτέισον που κάνει συνέχεια ο Λουτσέσκου δεν με ευχαριστεί, με δυσανασχετεί. Όταν θέλεις να πάρεις ένα παιχνίδι όπως πχ αυτό με τον Ολυμπιακό, βάζεις την βασική σου ομάδα και στο '60, '70 θα βάλεις αυτούς που θέλεις».