Κύπελλο Ελλάδας: Το πρόγραμμα με τη 2η αγωνιστική των play off στη Super League, λόγω εθνικής ομάδας, που θα συζητηθεί αύριο, Τετάρτη (6/3), ίσως επιφέρει αλλαγές τόσο στη τελευταία αγωνιστική του μίνι Πρωταθλήματος, όσο και στον τελικό του Κυπέλλου. Ο Γκουστάβο Πογιέτ ενόψει της αναμέτρησης με το Καζακστάν στις 21 Μαρτίου ζήτησε να έχει περισσότερες μέρες με τους διεθνείς.

Όπως είπε ο Γιώργος Μάντζιος στον αέρα του ραδιοφωνικού σταθμού, «Metropolis 95,5» και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Στη Σέντρα», ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, είναι σε ανοικτή επικοινωνία με τον πρόεδρο της Λίγκας, Μηνά Λυσσάνδρου. Οι ημερομηνίες είναι πιεσμένες, η χρονιά πρέπει να κλείσει στις 30 του Μάη, ωστόσο η «καραμπόλα» λόγω εθνικής ομάδας, που ίσως φέρει μεταφορά της 2ης αγωνιστικής των play off, μπορεί να φέρει και αλλαγές…

Ο τελικός του Κυπέλλου λοιπόν μπορεί να μετακινηθεί κατά μία εβδομάδα και να διεξαχθεί αντί για τις 18 στις 25 Μαΐου. Παράλληλα η τελευταία αγωνιστική των play off αντί για 12 θα μεταφερθεί στις 19 του ίδιου μήνα. Αυτά θα συζητηθούν και πιθανώς να αποφασιστούν στο αυριανό διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα πρόταση για Ταβάρες - Λάρκιν για ΠΑΟ μόνο αν φύγει ο Ναν - "Απαγορευτικό" από Αγγελόπουλους!