Facebook Pixel Βιγιαρεάλ: Απίστευτα πράγματα για Βιγιαρεάλ - Ένα βήμα πριν το χειρότερο ρεκόρ της ιστορίας της - Ζητείται λύση
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-11 18:50:00

Απίστευτα πράγματα για Βιγιαρεάλ - Ένα βήμα πριν το χειρότερο ρεκόρ της ιστορίας της - Ζητείται λύση

Sportdog Team
Απίστευτα πράγματα για Βιγιαρεάλ - Ένα βήμα πριν το χειρότερο ρεκόρ της ιστορίας της - Ζητείται λύση

Το Κίτρινο Υποβρύχιο συνεχίζει τις... χαμηλές πτήσεις του στην Ισπανία, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 από τη Σοδιεδάδ και πλέον έχει χάσει έξι εντός έδρας παιχνίδια αυτή την σεζόν, ισοφαρίζοντας -ενώ ακόμη βρισκόμαστε στον Δεκέμβριο- το χειρότερο ρεκόρ της στον 21ο αιώνα

Βιγιαρεάλ: Η Βιγιαρεάλ ηττήθηκε 0-3 από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ το Σάββατο (9/12) και, πλέον, έχει χάσει έξι εντός έδρας παιχνίδια αυτή την σεζόν, ισοφαρίζοντας -ενώ ακόμη βρισκόμαστε στον Δεκέμβριο- το χειρότερο ρεκόρ της στον 21ο αιώνα.

Ο Μαρσελίνο, ο οποίος ανέλαβε την ομάδα πριν από μερικές εβδομάδες, έχει παίξει δύο αγώνες στο «Λα Κεράμικα» αυτό το διάστημα, πανηγυρίζοντας μια νίκη κόντρα στην Οσασούνα (3-1), ενώ γνώρισε και μια ήττα (0-3) από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Ο εντός έδρας απολογισμός του «κίτρινου υποβρυχίου» μέχρι στιγμής είναι έξι ήττες, μία ισοπαλία και μόνο δύο νίκες.

Συγκεκριμένα, πριν τον Μαρσελίνο, η Βιγιαρεάλ έχασε από την Μπέτις (1-2), την Μπαρτσελόνα (3-4), την Χιρόνα (1-2), την Λας Πάλμας (1-2) και την Μπιλμπάο (2-3), αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αλαβές (1-1), κέρδισε την Αλμερία με 2-1 και με την ήττα (0-3) από την Σοσιεδάδ έπιασε το χειρότερο ρεκόρ του συλλόγου στον 21ο αιώνα που είχε ξαναεμφανιστεί τις σεζόν 2002-2003, 2014-2015 και 2018-2019.

Επιπλέον, ενώ απομένουν ακόμη δέκα εντός έδρας αγώνες μέχρι το τέλος της σεζόν, απέχει μόλις μία ήττα από το χειρότερο ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου, που ήταν τα επτά χαμένα ματς στο σπίτι της στην παρθενική εμφάνιση της ομάδας στην La Liga την περίοδο 1998-1999.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αυτό δεν θα ξαναγίνει στον Ολυμπιακό" - Οι 3 εντολές Καρβαλιάλ στου Ρέντη - "Δώρο" 5 μεταγραφές ο Μαρινάκης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags