Facebook Pixel Sportdog.gr | Αρχηγός ομάδας δικάζεται για φερόμενη σεξουαλική κακοποίηση σε μασκότ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-31 17:26:00

Αρχηγός ομάδας δικάζεται για φερόμενη σεξουαλική κακοποίηση σε μασκότ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αρχηγός ομάδας δικάζεται για φερόμενη σεξουαλική κακοποίηση σε μασκότ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το άτομο που ντύθηκε «παπαγάλος» κατήγγειλε τον παίκτη για ένα έγκλημα που φέρεται να διαπράχθηκε στο γρασίδι.

Ο Ούγκο Μάγιο δικάζεται για φερόμενη σεξουαλική κακοποίηση της γυναίκας που εργαζόταν ως μασκότ της Εσπανιόλ. Στις 11 Ιουλίου, το Ποινικό Δικαστήριο της Βαρκελώνης θα φιλοξενήσει την προφορική δίκη μέσω συνοπτικής διαδικασίας για την υπόθεση στην οποία κατηγορείται ο αρχηγός της Θέλτα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα As, ο πρώην παίκτης της Θέλτα ερευνάται για φερόμενο έγκλημα σεξουαλικής κακοποίησης της μασκότ της Εσπανιόλ τις στιγμές πριν από τον αγώνα που παίχτηκε μεταξύ των δύο ομάδων στις 24 Απριλίου 2019.

Τα γεγονότα διαπράχθηκαν στο γρασίδι τη στιγμή που οι ομάδες έκαναν την χειραψία πριν τη σέντρα και εκεί βρισκόντουσαν και οι μασκότ της Εσπανιόλ. Ο Ούγκο Μάγιο, ως αρχηγός της Θέλτα , ήταν πρώτος στην κουπαστή και όταν έφτασε στον «παπαγάλοΤο άτομο που ντύθηκε «periquita» κατήγγειλε τον παίκτη για ένα έγκλημα που φέρεται να διαπράχθηκε στο γρασίδι τα γεγονότα υποτίθεται ότι συνέβησαν.

"Έβαλε τα χέρια του κάτω από το κοστούμι και άγγιξε το στήθος της. Σύμφωνα με τον μάρτυρα, άρπαξε το στήθος της με τα χέρια του και άρχισε να κάνει κινήσεις", αναφέρει το κείμενο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags