Facebook Pixel Χαμός με Εμπαπέ! Όλο και πιο κοντά στη Ρεάλ Μαδρίτης
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-12 18:38:00

Χαμός με Εμπαπέ! Όλο και πιο κοντά στη Ρεάλ Μαδρίτης - Οι λεπτομέρειες που απομένουν για το deal

Sportdog Team
Χαμός με Εμπαπέ! Όλο και πιο κοντά στη Ρεάλ Μαδρίτης - Οι λεπτομέρειες που απομένουν για το deal

Όλο και πιο κοντά στο μεγάλο deal φαίνεται ότι είναι ο Γάλλος σούπερ σταρ και η Βασίλισσα, με λεπτομέρειες να απομένουν για να ολοκληρωθεί η τεράστια μεταγραφή.

Ρεάλ Μαδρίτης: Σχεδόν δεδομένο πρέπει να θεωρείται πως ο Κιλιάν Εμπαπέ θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Παρί Σεντ Ζερμέν, με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του να φαντάζει πλέον δεδομένα να βρίσκεται στην Βασίλισσα, παρά το γεγονός ότι καμία από τις δύο πλευρές να μην επιβεβαιώνει τα ρεπορτάζ για το μεγάλο deal.

Πάντως νέο δημοσίευμα της Marca σημειώνει ότι η συμφωνία είναι πολύ κοντά και το μόνο που απομένει είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Κιλιάν Εμπαπέ να τα βρουν στο πριμ υπογραφής του ποδοσφαιριστή, όπως και οι όροι για τα δικαιώματα της εικόνας του, ζητήματα τα οποία χειρίζεται η μητέρα και εκπρόσωπος του παίκτη, ο οποίος έχει καταστήσει αφές στο περιβάλλον του ότι θέλει να φορέσει τη φανέλα των Μαδριλένων. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κατάλαβε και ο Τερίμ πως οι παίκτες είναι στα... κόκκινα - Πώς γίνεται να ήταν στα "αζήτητα" ο Γερεμέγεφ;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags