Facebook Pixel Sportdog.gr | Η Μπαρτσελόνα απέρριψε πρόταση 200 εκατομμυρίων για τον Λαμίν Γιαμάλ από την Παρί
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-09 14:40:00

Η Μπαρτσελόνα απέρριψε πρόταση 200 εκατομμυρίων για τον Λαμίν Γιαμάλ από την Παρί

Sportdog Team
Η Μπαρτσελόνα απέρριψε πρόταση 200 εκατομμυρίων για τον Λαμίν Γιαμάλ από την Παρί

Η Παρί Σεν Ζερμέν ήθελε ο νεαρός παίκτης της Μπάρτσα να γίνει ο αντικαταστάτης του Μπαπέ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να μειώσει τη ζημιά που προκάλεσε η αποχώρηση του Κιλιάν Μπαπέ για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γάλλος θα ενταχθεί στη λευκή ομάδα και ο Αλ Κελαϊφί έχει ήδη βάλει μπροστά για να βρει έναν παίκτη που μπορεί να αποκαταστήσει την ελπίδα στον παριζιάνικο σύλλογο που είδε πώς σε μόλις δύο χρόνια έφυγαν ο Μέσι, ο Νεϊμάρ και τώρα ο Μπαπέ.

Η Μπαρτσελόνα γνωρίζει ήδη το ενδιαφέρον της Παρί για τον Λαμίν Γιαμάλ και το ποσό που θα ήταν διατεθειμένη να πληρώσει για αυτόν. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους για τους οποίους ο Ζόρζε Μέντες ταξίδεψε στη Βαρκελώνη αυτή την εβδομάδα για να συναντηθεί με τον Λαπόρτα. Ο ατζέντης τον ενημέρωσε για το ενδιαφέρον των Παριζιάνων να υπογράψουν τον νεαρό παίκτη της Μπάρτσα, αν και το διοικητικό συμβούλιο της Μπάρτσα γνώριζε ήδη ότι αυτό το ενδιαφέρον υπήρχε.

Ο Λαπόρτα ξέρει ότι αυτά τα 200 εκατομμύρια ευρώ θα τον ανακούφιζαν πολύ οικονομικά, αλλά σε αθλητικό επίπεδο θα ήταν ένα ιστορικό λάθος. Γι' αυτό του έβαλαν ρήτρα 1 δις για να αποτρέψουν τον παίκτη να φύγει όπως έκανε μια μέρα ο Νεϊμάρ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags