Facebook Pixel Όλο και πιο κοντά στον τίτλο η Ρεάλ! "Πάρτι" με 4αρα κόντρα στη Θέλτα
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-10 21:38:00

Όλο και πιο κοντά στον τίτλο η Ρεάλ! "Πάρτι" με 4αρα κόντρα στη Θέλτα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Η Βασίλισσα ήταν κυρίαρχος κόντρα στη Θέλτα και επιστρέφοντας στις καλές εμφανίσεις μετά από Βαλένθια και Λειψία επικράτησε με 4-0 ((21' Βινίσιους, 79' αυτ. Γκουάιτα, 88' αυτ. Ντομίνγκεθ, 90+4' Γκιουλέρ), στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου αυξάνοντας στους 7 βαθμούς τη διαφορά από τη Χιρόνα και στους 8 από τη Μπαρτσελόνα.

La Liga: Η πρόκριση στους προημιτελικούς του Champions League ήρθε με τον πλέον δύσκολο τρόπο για τη Ρεάλ Μαδρίτης, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (6/03), με το 1-1 απέναντι στη Λειψία. Η κούραση από την υπερπροσπάθεια απέναντι στους Γερμανούς δεν εμπόδισε τους «μερένγκες» να επιβληθούν άνετα της Θέλτα με 4-0 στο «Μπερναμπέου» και να διατηρήσουν το +7 από τη 2η Λειψία και το +8 από την 3η Μπαρτσελόνα στην κούρσα για τον τίτλο της LaLiga.

Είχε προηγηθεί το επεισοδιακό 2-2 στο «Μεστάγια» με τη Βαλένθια, ωστόσο, στην έδρα της η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι παραμένει... άχαστη, καθώς από το ξεκίνημα της σεζόν σε 14 ματς που έχει δώσει εκεί μετρά 12 νίκες και μόλις δύο ισοπαλίες, ενώ τα 7 γκολ που έχει δεχτεί στο «σπίτι» της είναι το καλύτερο παθητικό στην κορυφαία κατηγορία της χώρας.

Απόψε, πάντως, είχε «σύμμαχο» και την τύχη, καθώς μέχρι το 79΄ το ματς ήταν ανοικτό με το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων και χρειάστηκαν δύο αυτογκόλ των φιλοξενούμενων μέσα σε 10 λεπτά για να έρθει το 3-0, ενώ στις καθυστερήσεις ο 19χρονος Τούρκος, Αρντά Γκουλέρ, έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα». Ο Τάσος Δουβίκας πέρασε αλλαγή για τη Θέλτα στο 83΄ αντί του Λάρσεν.
    
Η Μπιλμπάο πήρε τη νίκη στα Κανάρια νησιά και στην έδρα της Λας Πάλμας με 2-0, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της LaLiga, και πλησίασε στους δύο βαθμούς την Ατλέτικο Μαδρίτης, διεκδικώντας την τέταρτη θέση της βαθμολογίας και ένα «εισιτήριο» για το Champions League της επόμενης σεζόν. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε πήρε τους τρεις βαθμούς με τα γκολ των Γκουρουθέτα (31') και Βιβιάν (66').

Νωρίτερα, η Αλαβές νίκησε με 1-0 τη Βαγιεκάνο και ουσιαστικά «σφράγισε» την παραμονή της στην κατηγορία και την επόμενη αγωνιστική σεζόν, σε αντίθεση με την ομάδα της Μαδρίτης, που παραμένει κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Αντονι Κοροσάμπελ με το γκολ του στο 44ο λεπτό χάρισε την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστρέφει Ελλάδα ο Λυκογιάννης - Συζητάει με ομάδα του Big 4 - Απέρριψε ήδη πρόταση από την Ιταλία!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags