Facebook Pixel Αυτός πλήρωσε την εγγύηση 1 εκατ. για τον Ντάνι Άλβες
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-01 00:45:00

Ξεκαθάρισε το θέμα! Αυτός πλήρωσε την εγγύηση 1 εκατ. για τον Ντάνι Άλβες - Δεν πάει το μυαλό κανενός

Sportdog Team
Ξεκαθάρισε το θέμα! Αυτός πλήρωσε την εγγύηση 1 εκατ. για τον Ντάνι Άλβες - Δεν πάει το μυαλό κανενός

Μεγάλη κουβέντα είχε ανοίξει τις προηγούμενες ημέρες σχετικά με το πρόσωπο που πλήρωσε την εγγύηση ώστε να βγει από τη φυλακή ο Βραζιλιάνος, με ρεπορτάζ πάντως να δίνει τελικά απαντήσεις στο θέμα.

Ντάνι Άλβες: Ελεύθερος είναι από τις 25 Μαρτίου ο Βραζιλιάνος, με τον ίδιο να πληρώνει την εγγύηση ύψους 1 εκατομμυρίου, μετά την καταδίκη του για σεξουαλική παρενόχληση σε κοπέλα στη Βαρκελώνη, με το ρεπορτάζ από το τηλεοπτικό πρόγραμμα "Fiesta" να αποκαλύπτει πως το ποσό δεν το πλήρωσε κάποιο συγγενικό του πρόσωπο, αλλά ένα βραζιλιάνικο περιοδικό, διεθνώς αναγνωρισμένο.

«Το περιοδικό, γνωστό στη Βραζιλία, κάνει σπουδαία ρεπορτάζ για σημαντικούς ανθρώπους στη Βραζιλία, αλλά και διεθνώς και το έκανε με αντάλλαγμα ένα ρεπορτάζ», αναφέρει μεταξύ άλλων το ρεπορτάζ του "Fiesta, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως η συμφωνία του περιοδικού με τον Ντάνι Άλβες είναι πως ο Βραζιλιάνος θα παραχωρήσει στο μέσο την πρώτη αποκλειστική συνέντευξη για τη ζωή του, μετά την αποφυλάκισή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο νέος Ολυμπιακός θέση-θέση: 2η μεγάλη μεταγραφή μετά τον Έβανς, φεύγουν 4+2 - Υπογράφει Έλληνας σέντερ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags