Facebook Pixel Η UEFA απειλεί την Ισπανία με αποκλεισμό από EURO και CL
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-26 15:34:00

Η UEFA απειλεί την Ισπανία με αποκλεισμό από EURO και Champions League!

Sportdog Team
Η UEFA απειλεί την Ισπανία με αποκλεισμό από EURO και Champions League!

Η ομοσπονδία της Ισπανίας βρίσκεται υπό κυβερνητική παρακολούθηση.

Χαμός στην Ισπανία, αφού η UEFA απειλεί την Εθνική Ισπανίας με αποκλεισμό από EURO και τις ομάδες της χώρας από το Champions League!

Η ισπανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου βρίσκεται υπό κυβερνητική παρακολούθηση και αυτή η απόφαση ενδέχεται να βάλει σε κίνδυνο την εθνική ομάδα αλλά και τις ομάδες της La Liga, όσον αφορά τις διοργανώσεις της UEFA.

Το σκάνδαλο με τον Λουίς Ρουμπιάλες έχει συγκλονίσει την Ισπανία, καθώς ο πρώην πρόεδρος κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση στην παίκτρια, Τζένι Ερμόσο, την οποία φίλησε μετά την κατάκτηση του γυναικείου παγκοσμίου Κυπέλλου χωρίς αυτή να το θέλει.

Ετσι, η Κυβέρνηση της Ισπανίας αποφάσισε να αναλάβει δράση και η ομοσπονδία του ποδοσφαίρου της χώρας βρίσκεται εδώ και μερικά 24ωρα υπό κυβερνητική παρακολούθηση.

«Η ισπανική κυβέρνηση υιοθέτησε αυτή την απόφαση προκειμένου να επανορθώσει τη σοβαρή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η RFEF, ώστε ο οργανισμός να μπορέσει να ξεκινήσει μία διαδικασία ανανέωσης, μέσα σε κλίμα σταθερότητας» αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού, το οποίο αποτελεί όργανο του Υπουργείου Αθλητισμού της Ισπανίας.

Οι Ισπανοί αναφέρουν ότι η UEFA δεν συμφωνεί με την κυβερνητική παρέμβαση και δεν αποκλείεται να λάβει δραστικά μέτρα και να «πληγώσει» ακόμα περισσότερο την χώρα, αποκλείοντας τις ομάδες αλλά και την εθνική από τις διοργανώσεις της.

Η UEFA σκέφτεται να προχωρήσει σε δραστικές κινήσεις και θα αποκλείσει τα μεγάλα κλαμπ της La Liga από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και την εθνική ομάδα της Ισπανίας από το Euro!

Από την άλλη, στο εσωτερικό της ισπανικής κυβέρνησης τονίζουν ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας και ότι οι ομάδες της χώρας δεν θα κινδυνεύσουν με κανέναν αποκλεισμό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags