Είναι ο παίκτης με τα περισσότερα Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων.

Ο Τόνι Κρόος αποσύρεται ως ένας από τους μεγάλους θρύλους του ποδοσφαίρου. Ο Γερμανός μέσος έχει απαράμιλλο ρεκόρ. Καθ 'όλη τη διάρκεια της καριέρας του, και με δύο τίτλους ακόμα να μπορεί να κατακτήσει, το Champions League την 1η Ιουνίου στο Γουέμπλεϊ και το Euro 2024 που θα διεξαχθεί στη χώρα του αυτό το καλοκαίρι, ο διεθνής άσος έχει συνολικά 33 τίτλους. Αν κερδίσει και τους δύο τίτλους μπορεί να τερματίσει με 35. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κερδίσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, τον μοναδικό τίτλο που του λείπει.

Ο Κρόος έχει κατακτήσει μέχρι στιγμής 34 τίτλους, 22 με τη Ρεάλ Μαδρίτης, 10 με την Μπάγερν και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο με τη Γερμανία. 

22 τίτλοι με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Μέχρι σήμερα, ο Κρος έχει κατακτήσει συνολικά 22 τρόπαια με τη Ρεάλ Μαδρίτης: τέσσερα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, πέντε Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, τέσσερα Σούπερ Καπ Ευρώπης, τέσσερα Πρωταθλήματα, ένα Copa Del Rey και τέσσερα Σούπερ Καπ Ισπανίας. Μέχρι σήμερα, με φόντο τον τελικό του Γουέμπλεϊ, ο Γερμανός έχει παίξει 463 παιχνίδια με τα λευκά, σκοράροντας 28 γκολ και μοιράζοντας 98 ασίστ. 

Δέκα τίτλοι με την Μπάγερν

Αφού πέρασε έναν χρόνο δανεικός στη Λεβερκούζεν, ο Κρόος επέστρεψε στη Μπάγερν με σκοπό να αρχίσει να κατακτά τίτλους και μέχρι να φύγει για τη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2014 , ο Γερμανός κέρδισε δέκα τρόπαια με την Μπάγερν: ένα Ευρωπαϊκό Κύπελλο, ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, ένα Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, τρία πρωταθλήματα, τρία Κύπελλα Γερμανίας και ένα Σούπερ Καπ Γερμανίας.

Παγκόσμιο Κύπελλο με τη Γερμανία

Με τη Γερμανία , με την οποία θα παίξει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη διοργάνωση που θα βάλει τέλος στην καριέρα του, κέρδισε το Μουντιάλ του 2014 κερδίζοντας τον τελικό κόντρα στην Αργεντινή του Μέσι . Στη συνολική του καριέρα έχει παίξει 920 επίσημους αγώνες. Όπως και ο Ζιντάν, έτσι και ο Κρος θα αποσυρθεί φορώντας τη φανέλα της εθνικής του ομάδας. Ο Γερμανός θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει τον μοναδικό τίτλο που του λείπει, να κλείσει μια καριέρα γεμάτη επιτυχίες.