Χάνσι Φλικ: Σε καταρχήν συμφωνία με τον Γερμανό τεχνικό για την επέκταση της συνεργασίας μέχρι το 2027 έχει έρθει η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με την El Mundo Deportivo, και απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί το deal.
Μάλιστα ο ατζέντης του έμπειρου τεχνικού Πίνι Ζαχάβι, έχει κάνει αρκετά ταξίδια στη Βαρκελώνη για να συναντηθεί με τον πρόεδρο του κλαμπ, Ζοάν Λαπόρτα, ο οποίος έχει εκφράσει κατ’ επανάληψη την εκτίμηση στο πρόσωπο του προπονητή.
Διαβάστε επίσης...
Το συμβόλαιο του Χάνσι Φλικ με τους Μπλαουγκράνα ολοκληρώνεται το 2026 και στις τάξεις των Καταλανών επικρατεί απόλυτη ικανοποίηση για το έργο του, με τον Γερμανό πάντως να μην θέλει να δεσμευτεί με μεγαλύτερης διάρκειας συμβόλαιο μιας και δεν επιθυμεί να εργαστεί μέχρι μεγάλη ηλικία θέλοντας να περάσει χρόνο με την οικογένειά του.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο