Facebook Pixel "Άγνωστος" Έλληνας απορρίφθηκε από τον ΠΑΟΚ, έγραψε ιστορία με 2.4 εκατ!
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-01 19:45:00

"Άγνωστος" Έλληνας απορρίφθηκε από τον ΠΑΟΚ ως… πανάκριβος και έγραψε ιστορία στη Γαλλία με 2.4 εκατ!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Άγνωστος" Έλληνας απορρίφθηκε από τον ΠΑΟΚ ως… πανάκριβος και έγραψε ιστορία στη Γαλλία με 2.4 εκατ!

Ποιος χάθηκε από τον Δικέφαλο και ποιοι υπογράφουν άμεσα. Ο αριστεροπόδαρος χαφ που παίξει δεξί μπακ και απασχόλησε τους Θεσσαλονικείς αλλά τελικά πήρε μεταγραφή στη Ligue 1 και οι δύο ποδοσφαιριστές που ζήτησε ο Λουτσέσκου.

Δεν είναι μόνο αγωνιστικό το ενδιαφέρον που υπάρχει στον ΠΑΟΚ αυτό το διάστημα, αλλά και οι ανανεώσεις που μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, περνούν  πλέον σε πρώτο πλάνο.

ΠΑΟΚ: Λύση για το δεξί άκρο τής άμυνας έψαχνε ο Δικέφαλος και ο Γιόνι Ότο είναι αυτός που θα καλύψει το κενό. Μόνο που ο διεθνής Ισπανός άσος είναι αριστεροπόδαρος (αν και η αλήθεια είναι ότι παίζει και με τα δύο πόδια) και ήρθε για να καλύψει τη θέση τού δεξιού μπακ. Όταν αναρωτηθήκαμε τι τρέχει γύρω από αυτή την υπόθεση, μάθαμε μεταξύ άλλων ότι υπήρξε μια ενδιαφέρουσα περίπτωση Έλληνα άσου που προτάθηκε για τη θέση του δεξιού μπακ, αλλά δεν είχε προχωρήσει.

ΠΑΟΚ/2: Και το όνομα αυτού; Πάνος Κατσέρης! Ο αριστεροπόδαρος χαφ, που κάνει καριέρα ως δεξιός μπακ-χαφ, 22 ετών, που στην αρχή της καριέρας του στην Ελλάδα έπαιζε σε ερασιτεχνικές κατηγορίες, αλλά ήδη από 18 (το 2020) βρήκε άκρην και πήγε στην Ιταλία για να παίξει ποδόσφαιρο σε χαμηλές κατηγορίες. Τελευταία ομάδα του στη γειτονική χώρα ήταν η Κατανζάρο (με τη φανέλα της οποίας έπαιξε και ως αριστερός μπακ και χαφ), και πριν από λίγες ημέρες πήρε μεταγραφή για τη γαλλική Λοριάν - Δηλαδή από τη Serie B πήρε μεταγραφή σε ομάδα της Ligue 1 στη Γαλλία, έστω κι αν η νυν ομάδα είναι η τελευταία αυτή τη στιγμή στη μεγάλη κατηγορία του πρωταθλήματος.

ΠΑΟΚ/3: Η μεταγραφή του κόστισε 2,4 εκατ. ευρώ (ήταν, προφανώς, η πιο ακριβή στην Ιστορία της Κατανζάρο!), αλλά η πληροφορία από τη Θεσσαλονίκη αναφέρει ότι είχε τεθεί υπόψιν του Δικέφαλου το προηγούμενο διάστημα η περίπτωσή του. Μόνο που τα χρήματα που ζητούσε το ιταλικό κλαμπ κρίθηκαν υπερβολικά από τον ΠΑΟΚ (ή τις άλλες 3 ομάδες του Big 4 που τέθηκε υπόψιν τους). Δεν πειράζει, ας είναι καλά οι Γάλλοι που εκτίμησαν καλύτερα την αξία του...

TAΪΣΟΝ: Για να συνεχίσουμε με τον ΠΑΟΚ, η είδηση ότι ο Βραζιλιάνος άσος θέλει διετές για να ανανεώσει, είναι γνωστή. Παράδοξο για παίκτη της ηλικίας του να λάβει τέτοιο συμβόλαιο.

ΤΑΪΣΟΝ/2: Υπάρχει άλλος παίκτης, πλην του Βραζιλιάνου, που βρίσκεται σε διαδικασία ανανέωσης; Ο Τόμας Μουργκ που αν το συζητούσε κάποιος λίγο καιρό πριν ότι θα ανανέωνε, θα τον περνούσαν για τρελό. Κι όμως αποτελεί εισήγηση (λόγω και των εμφανίσεών του φέτος!) η παραμονή του, κι ας συζητούν όλοι μόνο για τον Τάισον. Υπάρχει οικονομική διαφορά με τον διεθνή Αυστριακό άσο, άλλωστε, αλλά φαίνεται ότι θα καλυφθεί εύκολα ή δύσκολα. Στη Θεσσαλονίκη, εξάλλου, έχουν μάθει ότι ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του άλλη ελληνική ομάδα και δεν σκοπεύουν να επιτρέψουν να τον αποκτήσουν...

Τόσο για τον Τάισον όσο και για τον Μουργκ, υπάρχει εισήγηση του Ραζβάν Λουτσέσκου να υπογράψουν το συντομότερο και έτσι παρά την διαφορά στο οικονομικό, σύντομα αναμένεται να έχουμε ευχάριστες ανακοινώσεις…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τάισον για μεγάλη ομάδα της Αθήνας - Ζητάει τρελά λεφτά ο Μουργκ - Ψάχνει για τερματοφύλακα ο ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags