Facebook Pixel Το εκπληκτικό βραζιλιάνικο πρωτοσέλιδο υπέρ της Γερμανίας!
Ποδόσφαιρο
| 2014-07-10 19:36:00

Το εκπληκτικό βραζιλιάνικο πρωτοσέλιδο υπέρ της Γερμανίας!

Το εκπληκτικό βραζιλιάνικο πρωτοσέλιδο υπέρ της Γερμανίας!

Οι Βραζιλιάνοι τρέμουν και μόνο στην ιδέα πως η Αργεντινή θα σηκώσει το Μουντιάλ μέσα στη χώρα τους και έχουν ήδη αρχίσει να στηρίζουν... Γερμανία, η οποία βύθισε στο πένθος μια ολόκληρη χώρα.

Το διήμερο που μας πέρασε μόνο ονειρεμένο μπορεί να χαρακτηριστεί για τους οπαδούς της Αργεντινής, καθώς το βράδυ της Τρίτης είδαν την ''μισητή'' Βραζιλία να ταπεινώνεται με 7-1 από την Γερμανία στον πρώτο ημιτελικό του Μουντιάλ, ενώ την Τετάρτη ο Μέσι και η παρέα του έφτασαν την ''αλμπισελέστε'' σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου για πρώτη φορά μετά το μακρινό 1990 με αντίπαλο και πάλι την Γερμανία, καθώς επικράτησαν της Ολλανδίας με 4-2 στη διαδικασία των πέναλτι με ήρωα τον Ρομέρο, ο οποίος απέκρουσε δύο πέναλτι (0-0 K.A P.K 4-2).

 

Τι είναι αυτό στο οποίο ελπίζουν τώρα οι Βραζιλιάνοι για να τους φέρει λίγη ανακούφιση; Μα φυσικά το να μην κατακτήσει η Αργεντινή το 3ο Μουντιάλ στην ιστορία της (μετά από το 1978 και το 1986) για να μην ολοκληρωθεί ο εφιάλτης τους.

 

Ενδεικτικό του κλίματος υπέρ της Γερμανίας ενόψει του κυριακάτικου τελικού είναι άλλωστε και το σημερινό πρωτοσέλιδο της βραζιλιάνικης εφημερίδας Lance.

 

"Γερμανία από τότε που ήμουν μικρό παιδί", αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ έχει φωτογραφία του Λούκας Ποντόλσκι στο πλαίσιο πρόσφατης επίσκεψής του σε φυλή ιθαγενών στη Μπαϊα.

 



Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags