Όπως και τότε, έτσι και στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023, η Ελλάδα προέρχεται από μια νίκη και μια ήττα στις πρώτες αγωνιστικές τις διοργάνωσης και θέλει τη νίκη κόντρα στη Νέα Ζηλανδία, για την πρόκριση στους «16».

Ελλάδα-Νέα Ζηλανδία: 2019 Vs 2023

Το 2019 η Ελλάδα είχε επικρατήσει στο τελευταίο παιχνίδι των ομίλων με 103-97 με τους Γιάννη Αντετοκούνμπο (24π., 10ρ.) και Ιωάννη Παπαπέτρου (16π.) να ξεχωρίζουν, για να τερματίσει στη δεύτερη θέση του έκτου ομίλου, πίσω από τη Βραζιλία. Κάτι αντίστοιχο θέλει να επαναλάβει και το μεσημέρι της Τετάρτης (30/08, 15:40), για να βρεθεί στη δεύτερη θέση του τρίτου ομίλου, πίσω από τις ΗΠΑ, και να πάει στην επόμενη φάση.

Οι ΗΠΑ αποδείχθηκαν ανυπέρβλητο εμπόδιο (81-109) για τους παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη και μετά τη νίκη επί της Ιορδανίας με 92-71, η «Επίσημη Αγαπημένη» στοχεύει στη δεύτερή της νίκη, για να περάσει στην επόμενη φάση. Οι Νεοζηλανδοί, νίκησαν στη δεύτερη αγωνιστική τους Ιορδανούς με 95-87 στην παράταση, ενώ ηττήθηκαν επίσης από την Αμερική (99-72).

Από εκείνο το παιχνίδι, οι παίκτες της Ελλάδας που φορούν ακόμα το εθνόσημο είναι οι Θανάσης Αντετοκούνμπο, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Κώστας Παπανικολάου και Ιωάννης Παπαπέτρου, ενώ από τη Νέα Ζηλανδία παραμένουν οι Φιν Ντιλέινι, Σέα Ίλι, Τόχι Σμιθ-Μίλνερ και Άιζακ Φότου.

Το παιχνίδι Ελλάδα-Νέα Ζηλανδία, εκτός από σούπερ προσφορά*, διαθέτει και 0% γκανιότα* στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις».

20 & Κάρφωσες* και Air Back* από το Pamestoixima.gr

Στη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ 2023 το Pamestoixima.gr προσφέρει και τις προωθητικές ενέργειες «20 & Κάρφωσες» και «Air Back», για τις οποίες ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Το «20 & Κάρφωσες»* ισχύει για τον αγώνα Γεωργία-Βενεζουέλα (Τετάρτη, 11:00).
Το «Air Back»* προσφέρεται στα παιχνίδια της Εθνικής Ομάδας. 

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ 2023 στο Pamestoixima.gr

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ 2023 με κορυφαίες αποδόσεις* σε δεκάδες αγορές για στοίχημα.

Στο Pamestoixima.gr, η εμπειρία του στοιχήματος αναβαθμίζεται με νέες δυνατότητες και λειτουργίες, ειδικές αγορές για παίκτες & εθνικές ομάδες, live streaming και προσφορές* για όλους! Το στοίχημα μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα 
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις