Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Λουίς Ενρίκε με την κατάσταση των αγωνιστικών χώρων στα γήπεδα που διεξάγονται τα ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.
Παρά τη νίκη επί των Σιάτλ Σάουντερς ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν ήταν ιδιαίτερα καυστικός, λέγοντας σχετικά: «Η μπάλα αναπηδούσε σαν κουνέλι. Πριν ήταν συνθετικό γρασίδι, τώρα είναι φυσικό, αλλά πρέπει να το ποτίζουν με το χέρι. Το έκαναν στο ημίχρονο, αλλά δέκα λεπτά αργότερα το γήπεδο ήταν ξανά στεγνό. Είναι πρόβλημα για το παιχνίδι μας. Δεν είναι δικαιολογία, το λέω μετά από μια νίκη, αλλά εξακολουθεί να είναι μια πραγματική ανησυχία. Δεν παίζουμε στο επίπεδο που θέλουμε».
Διαβάστε επίσης...
Και πρόσθεσε ο Λουίς Ενρίκε, συγκρίνοντας τα γήπεδα με ένα γήπεδο του ΝΒΑ γεμάτο τρύπες: «Νομίζω ότι η FIFA πρέπει πραγματικά να το λάβει αυτό υπ’ όψιν. Δεν πρόκειται μόνο για τα γήπεδα, αλλά και για τα γήπεδα προπόνησης, αν θέλουμε αυτή να είναι η πιο διάσημη διοργάνωση στον κόσμο».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο