Οι ημιτελικοί του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων έχουν γίνει γνωστοί. Η Τσέλσι θα αντιμετωπίσει τη Φλουμινένσε, ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης , οι οποίες διεκδικούν και οι δύο μια θέση στον τελικό του τουρνουά.
Διαβάστε επίσης...
Σύμφωνα με τον υπερυπολογιστή της Opta, η Παρί Σεν Ζερμέν είναι η ομάδα με την καλύτερη θέση για να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, με πιθανότητα 39,33%. Πριν από τα προημιτελικά, η Τσέλσι ήταν το φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, αλλά μετά τα προημιτελικά, η παριζιάνικη ομάδα ανέκτησε το προβάδισμα.
Η Τσέλσι έπεσε στη δεύτερη θέση με 33,27% πιθανότητες , ακριβώς πίσω από την ομάδα του Λουίς Ενρίκε . Οι «Μπλε» νίκησαν την Παλμέιρας (1-2) και εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στα ημιτελικά. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης, με 24,67% . Οι «Λευκοί» νίκησαν την Μπορούσια Ντόρτμουντ (3-2) και θα αντιμετωπίσουν την πρωταθλήτρια του Champions League στον ημιτελικό.