Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Telegraph, o νεοαποκτηθείς Ντιέγκο Κόστα τραυματίστηκε σε προπόνηση της Τσέλσι και υπάρχουν φόβοι για μεγάλη απουσία του.
Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος -με ισπανικό διαβατήριο- επιθετικός αντιμετώπισε πρόβλημα σε τένοντα στο γόνατο, τραυματισμός που μπορεί να τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για έξι με οκτώ εβδομάδες.
Αν επιβεβαιωθεί και επίσημα κάτι τέτοιο, τότε ο "πονοκέφαλος" για τον Ζοσέ Μουρίνιο θα είναι μεγάλος, καθώς ο Ντιέγκο Κόστα έδειχνε φορμαρισμένος έχοντας σκοράρει ήδη δύο γκολ στα δύο πρώτα παιχνίδια της σεζόν.
Μάλιστα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η ενδεχόμενη μετακίνηση του Φερνάντο Τόρες στην Μίλαν να χαλάσει, έτσι ώστε να υπάρχει μία επιθετική λύση για να καλύψει την απουσία του Κόστα.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο