Ο Ολυμπιακός ψάχνει ενίσχυση στα μετόπισθεν και το νέο όνομα που ήρθε στην επικαιρότητα είναι αυτό του Ντάνιελ Αμαρτέι, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Λέστερ.
Ο 28χρονος Γκανέζος αγωνίστηκε στις "αλεπούδες" από το 2016, ενώ φέτος μέτρησε 20 συμμετοχές στην Premier League, έχοντας την ευχέρεια, εκτός από στόπερ, να παίζει ως δεξιός μπακ και αμυντικός χαφ.
Ο υποβιβασμός της Λέστερ τον έφερε στην έξοδο και πλέον ψάχνει τον νέο σταθμό της καριέρας του, με τα τουρκικά ΜΜΕ να τον βάζουν στο στόχαστρο της Μπεσίκτας, ενώ προτάθηκε και στον Ολυμπιακό.
Η χρηματιστηριακή του αξία σύμφωνα με το transfermarkt ανέρχεται στα 15 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε στις Τζουργκάρντεν και Κοπεγχάγη, πριν μετακομίσει στη Λέστερ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βγάζουν είδηση οι Ισπανοί - Αυτός φαβορί για προπονητής στον Ολυμπιακό - Πρώτα για αντί-Μπακαμπού και "6άρι"! (Vid)
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο