Facebook Pixel Γκουστάβο Σκάρπα - Ολυμπιακός: Μεγάλη ζημιά για Σκάρπα - "Του έφαγαν χρήματα... - Γι’ αυτό πήγε στη Βραζιλία"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-23 12:30:00

Μεγάλη ζημιά για Σκάρπα - "Του έφαγαν χρήματα... - Γι’ αυτό πήγε στη Βραζιλία"!

του Γιώργου Κτενά
Μεγάλη ζημιά για Σκάρπα - "Του έφαγαν χρήματα... - Γι’ αυτό πήγε στη Βραζιλία"!

Το ταξίδι στην πατρίδα του και οι λόγοι που δεν απέδωσε στην Αγγλία με τη Νότιγχαμ και δυσκολεύεται στην Ελλάδα. Το πρόβλημα μάλλον είναι εξωαγωνιστικό...
 

Νότιγχαμ Φόρεστ: Με άκρως κολακευτικά λόγια αναφέρθηκε στην ιστορική αγγλική ομάδα ο Πεπ Γκουαρντιόλα, αμέσως μετά τη νίκη τής Μάντσεστερ Σίτι επί του Ερυθρού Αστέρα με 3-1, καθώς οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν το Σάββατο στην Premier League.

"Τώρα έχουμε μπροστά ένα παιχνίδι με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Έχουν πάρει δύο φορές το Champions League. Έχουν κατακτήσει ένα Champions League περισσότερο από εμάς. Οπότε αυτό που κοιτάμε τώρα είναι μόνο η Νότιγχαμ Φόρεστ", ανέφερε ο Πεπ για το ματς με την ομάδα του Στιβ Κούπερ που ακολουθεί, καθώς φέτος οι εμφανίσεις των Reds έχουν αναγκάσει όλους στην Αγγλία να ασχοληθούν μαζί τους.

Μετά από πέντε αγωνιστικές βρίσκονται στην όγδοη θέση με εφτά βαθμούς, πέτυχαν πρόσφατα σημαντική νίκη στην έδρα της Τσέλσι (0-1), και μεγαθήρια όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (13η – 6 πόντοι), Τσέλσι (14η – 5 πόντοι) και Εβερτον (16η – 1 πόντος) βλέπουν την πλάτη τους.

"Αυτό έχει αλλάξει φέτος η Νότιγχαμ - Έτσι πήρε πολλά λεφτά - Για αυτό δεν έπιασε ο Σκάρπα"

Το sportdog απευθύνθηκε στον Αντώνη Τσούτη, δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο  στην Αγγλία, προκειμένου να μάθουμε τι έχει κάνει φέτος διαφορετικό η Νότιγχαμ και έχει τόσο καλό ξεκίνημα στο πιο δύσκολο πρωτάθλημα του κόσμου.

"Παίζει με περισσότερο αέρα, δεν έχει αλλάξει κάτι. Ίδιο σύστημα, 11άδα, δεν είναι διαφοροποιημένη σε σχέση με πέρσι. Ο Κούπερ ήταν πάντα προπονητής που ήθελε χρόνο, όπως και στη Σουόνσι. Αλλά στα εκτός έδρας έχει βελτιωθεί, φάνηκε και με το διπλό στην Τσέλσι", ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο ο καλός συνάδελφος.

Τι έκανε φέτος στις μεταγραφές;

"Πήρε δανεικούς, πήρε ελεύθερους, πούλησε τον Τζόνσον για καλά λεφτά. Έδωσε λεφτά και φέτος αλλά όχι τα περσινά. Και ξεφορτώθηκε και κάποια παλτά".

Μεταξύ αυτών έφυγε και ο Σκάρπα.

"Είχε προβλήματα στη Βραζιλία, του έφαγαν χρήματα σε κάποια επένδυση που είχε κάνει, πήγε εκεί, επέστρεψε. Τελικά δεν πήρε μπρος στη Νότιγχαμ".

Υπάρχει κάποιος παίκτης που ξεχωρίζει;

"Ο Άντονι Ελανγκά μπορεί να δώσει πράγματα, εξτρέμ που πήρε από τη Μαν. Γιουνάιτεντ. Αρκεί να καθιερωθεί στην 11άδα. Μπροστά έχουν κάπως ζήτημα στο γκολ, αν και έχει παίκτες για να βρει λύσεις".

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κεραυνός με Σκάρπα στον Ολυμπιακό - "Γι’ αυτό θέλει να φύγει - Βραζιλία και ξανά Αγγλία λόγω… Μαρτίνεθ"! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags