Facebook Pixel Αργεντινή: Βάζει... φωτιές Αργεντίνος διεθνής! "Το να νικάς την Βραζιλία στο Μαρακανά είναι σαν να παρακολουθείς ταινία πορνό"
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-23 06:00:00

Βάζει... φωτιές Αργεντίνος διεθνής! "Το να νικάς την Βραζιλία στο Μαρακανά είναι σαν να παρακολουθείς ταινία πορνό"

Sportdog Team
Βάζει... φωτιές Αργεντίνος διεθνής! "Το να νικάς την Βραζιλία στο Μαρακανά είναι σαν να παρακολουθείς ταινία πορνό"

Η Αλμπισελέστε πήρε πολύ σημαντικό διπλό στο Μαρακανά κόντρα στη Βραζιλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ποδοσφαιριστής της ομάδας προχώρησε σε μια άκρως... πιπεράτη δήλωση.

Αλέξις Μακ Άλιστερ: Η Αργεντινή πήρε τεράστιας σημασίας νίκη κόντρα στη Βραζιλία στο Μαρακανά, με τους παίκτες της ομάδας να πανηγυρίζουν έξαλλα το αποτέλεσμα, όμως αυτός που έκλεψε τις εντυπώσεις δεν ήταν άλλος από τον παίκτη της Λίβερπουλ που προχώρησε σε... πιπεράτες δηλώσεις.

ο να κερδίζεις την Βραζιλία στο Μαρακανά για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι σαν να παρακολουθείς ταινία πορνό", τόνισε ο μέσος της Λίβερπουλ, που αργότερα προχώρησε και σε ανάρτηση στα social media για τη σπουδαία νίκη της Αλμπισελέστε.

"Μία νύχτα γεμάτη συναισθήματα. Αυτό που έγινε εκτός γηπέδου ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να επαναληφθεί, θα πρέπει όλοι να συμβάλλουμε για να δώσουμε στον κόσμο μία καλή εικόνα της Νότιας Αμερικής.

Δεν έχω πολλά να πω για αυτό που έγινε εντός γηπέδου, απλά ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ. Ευχαριστούμε εκείνους που μας στηρίζουν πάντα, ΠΑΜΕ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ", σχολίασε ο Αλέξις Μακ Άλιστερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αρνήθηκε να πάει Ολυμπιακό Β’, τον... διώχνει ο Μαρτίνεθ - Χρυσό 4ετές συμβόλαιο - "Μπάχαλο" και με Σολμπάκεν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags