Facebook Pixel Νούνιεζ και Ζότα ’’καθάρισαν’’ για τη Λίβερπουλ με την Μπέρνλι στο πάρτι κορυφής! (Highlights)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-26 21:24:00

Νούνιεζ και Ζότα ’’καθάρισαν’’ για τη Λίβερπουλ με την Μπέρνλι στο πάρτι κορυφής! (Highlights)

Sportdog Team

Ακόμη ένα σημαντικό τρίποντο για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Κομβικό τρίποντο για τη Λίβερπουλ, η οποία βρίσκεται προσωρινά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ξεπερνώντας την Άρσεναλ. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έφυγε με τους τρεις πόντους χάρη σε γκολ του Νούνιες μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης και του Ζότα στο 90+1' για το τελικό 0-2.,

''Κατακόκκινο'' πρώτο μέρος και αγχωτική νίκη για τη Λίβερπουλ

Η πρώτη φάση του αγώνα μετουσιώθηκε σε γκολ, με τον Νούνιες να δίνει προβάδισμα στους φιλοξενούμενους από νωρίς με φανταστικό πλασέ! Στο 8ο λεπτό ο Μοχάμεντ Σαλάχ άγγιξε το 0-2, αλλά ο Τράφορντ απέκρουσε ενώ και ο Χάκπο στο 10' δε βρήκε δίχτυα. Οι ''κόκκινοι'' ενέτειναν την πίεσή τους στα αντίπαλα καρέ και στο 34ο λεπτό είχαν και δοκάρι με τον Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος απείλησε και στο 42', με την προσπάθειά του να είναι η τελευταία για το πρώτο μέρος.

Στο 55' ο Έλιοτ σημείωσε τέρμα, το οποίο όμως ακυρώθηκε μέσω της χρήσης της τεχνολογίας μιας και ο Σαλάχ ήταν εκτεθειμένος. Από το 60' και μετά το έργο άλλαξε και οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση, κυνηγώντας την ισοφάριση. Στο 67ο λεπτό ο Γκούντμουσον έχασε φοβερή ευκαιρία για το 1-1, όπως και στο 73' ο Σομποσλάι για τη Λίβερπουλ. Στο 87' η Μπέρνλι έφτασε πολύ κοντά στο τέρμα, αλλά το σουτ του Λάρσεν δε βρήκε στόχο. Το τελικό σκορ έγραψε ο Ζότα στην αντεπίθεση, με γκολ στο 90+1'!

Δείτε τα στιγμιότυπα στην κορυφή του κειμένου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags