Facebook Pixel Premier League: "Έπιασε" κορυφή μετά από... θρίλερ η Άστον Βίλα - Άνετη Σίτι και στο -2 από την πρώτη θέση! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-30 19:05:00

"Έπιασε" κορυφή μετά από... θρίλερ η Άστον Βίλα - Άνετη Σίτι και στο -2 από την πρώτη θέση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Εύκολο απόγευμα για την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία επικράτησε 2-0 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο "Etihad". Νίκη με 3-2 για την Βίλα, που "πάτησε" κορυφή!

Η Μάντσεστερ Σίτι είχε αναμενόμενα εύκολο έργο στην πρεμιέρα του β΄ γύρου της Premier League απέναντι στην ουραγό Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, καθώς με γκολ των Ρόδρι και Αλβαρες επικράτησε με 2-0 και έπιασε την Αρσεναλ στην τρίτη θέση.

Η είδηση της ημέρας ήταν η επιστροφή στην αποστολή του Κέβιν Ντε Μπρόινε, τον οποίο πάντως ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν χρησιμοποίησε. Ο Βέλγος μέσος αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος κόντρα στην Μπέρνλι, στις 11 Αυγούστου, όπου έπαθε υποτροπή στον τραυματισμό που είχε υποστεί στον τελικό του Champions League και αναγκάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Μετά από 4,5 μήνες αποχής, ο 32χρονος χαφ είναι έτοιμος να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των «σίτιζενς», κάτι που πιθανότατα θα συμβεί σε κάποιο από τα προσεχή παιχνίδια της ομάδας.

Χάρη σε πέναλτι του Ντάγκλας Λουίζ στο 89΄, η Αστον Βίλα νίκησε 3-2 την Μπέρνλι στο «Βίλα Παρκ» και προσωρινά συγκατοικεί στην κορυφή της βαθμολογίας με τη Λίβερπουλ. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι προηγήθηκε και ισοφαρίστηκε δύο φορές, τη δεύτερη μάλιστα ενόσω έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα, λόγω της αποβολής του Μπέργκε στο 56΄, αλλά έστω και στο φινάλε κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες, μετά από μία ισοπαλία και μία ήττα στα δύο τελευταία παιχνίδια της.

Η Γουλβς επιβλήθηκε εύκολα της Εβερτον με 3-0 στο «Μολινό» και η Κρίσταλ Πάλας επικράτησε 3-1 της Μπρέντφορντ (αν και αρχικά βρέθηκε πίσω στο σκορ), ενώ νωρίτερα το μεσημέρι, η Τσέλσι νίκησε 3-2 εκτός έδρας τη Λούτον, με πρωταγωνιστή τον Κόουλ Πάλμερ που είχε δύο γκολ και μία ασίστ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags