Facebook Pixel Σαρωτική Φούλαμ! Έριξε 3αρα στην Τότεναμ και την άφησε εκτός τετράδας
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-16 22:50:00

Σαρωτική Φούλαμ! Έριξε 3αρα στην Τότεναμ και την άφησε εκτός τετράδας (Hls)

Sportdog Team


Χάρμα οφθαλμών οι «Κότατζερς» φιλοδώρησαν με τρία γκολ τα «σπιρούνια» στερώντας τους τη δυνατότητα να ανέβουν στην τέταρτη θέση.
 

Premier League: Σε ένα ακόμη Λονδρέζικο ντέρμπι, Φούλαμ και Τότεναμ ήρθαν αντιμέτωπες για την 29η αγωνιστική της Premier League στο “Κρέιβεν Κότατζ”. Πριν την έναρξη της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι ήταν τρεις βαθμούς πίσω από την Άστον Βίλα, ενώ οι γηπεδούχοι βρισκόντουσαν χωρίς να απειλούν αλλά ούτε και να απειλούνται στη μέση της βαθμολογίας.

Ένα πρώτο ημίχρονο που δεν είχες ιδιαίτερες συγκινήσεις, έκλεισε με τους «κότατζερς» να έχουν το προβάδισμα χάρις στο γκολ που πέτυχε ο Ροντρίγκο Μουνίς, ύστερα από αντεπίθεση σεμιναρίου και ασίστ του Ρόμπινσον.

Όπως έκλεισαν το πρώτο, ξεκίνησαν το δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι. Αυτή τη φορά ο Ιγουόμπι με όμορφη ενέργεια άνοιξε στα δεξία στον Καστάνιε, αυτός με τη μία έβγαλε τη σέντρα για να έρθει ο Λούκιτς με το… γόνατο να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Βικάριο στο 49΄. Οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα όμως δε σήκωσαν το πόδι από το γκάζι και λίγα λεπτά αργότερα πέτυχαν και τρίτο γκολ ξανά με τον Μουνίς. Με την άμυνα της Τότεναμ σε σύγχυση ο Βραζιλιάνος επιθετικός πήρε το ριμπάουντ από την απόκρουση του Βικάριο στο σουτ του Ιγουόμπι και πέτυχε το έβδομο του γκολ στην εφετινή σεζόν.

Η νίκη αυτή των γηπεδούχων είναι η μόλις πρώτη απέναντι στην Τότεναμ στην Premier League, από το μακρινό 2013 και το 0-1 τότε του Μπερμπάτοφ.

Οι συνθέσεις:

Φούλαμ (Σίλβα): Λένο, Καστάνιε (Τέτε 82΄), Ανταραμπιόγιο, Μπάσεϊ, Ρόμπινσον, Παλίνια, Λούκιτς (Ριντ 82΄), Γουίλιαν, Περέιρα (Γουίλσον 71΄), Ιγουόμπι (Ντεκόρντοβα-Ρέιντ82΄), Μουνίς (Χιμένες 62΄)

Τότεναμ (Ποστέκογλου): Βικάριο, Πόρο, Ρομέρο, Ντραγκούσιν, Ουντότζι, Σαρ (Βέρνερ 66΄), Μπισούμα (Χόιμπιεργκ 66΄), Μάντισον (Μπεντανκούρ 66΄), Κουλουσέβσκι, Σον (Λο Σέλσο 87΄), Τζόνσον (Ριτσάρλισον 80΄)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστρέφει σε μεγάλη ελληνική ομάδα ο Διούδης - "Διαφωνία" του προέδρου με τον βασικό τερματοφύλακα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags