Facebook Pixel Έτοιμη για την πρώτη μεταγραφή στη μετά Κλοπ εποχή η Λίβερπουλ
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-22 04:24:00

Έτοιμη για την πρώτη μεταγραφή στη μετά Κλοπ εποχή η Λίβερπουλ - Θέλει παιχταρά της Ντόρτμουντ

Sportdog Team
Έτοιμη για την πρώτη μεταγραφή στη μετά Κλοπ εποχή η Λίβερπουλ - Θέλει παιχταρά της Ντόρτμουντ

Οι Κόκκινοι προετοιμάζονται για τη... ζωή χωρίς τον Γερμανό τεχνικό και φαίνεται ότι είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στην πρώτη τους μεταγραφή που θα έχει το άρωμα... Βεστφαλίας. 

Λίβερπουλ: Έτοιμοι για νέα εποχή είναι οι Κόκκινοι, μιας και ο Γιούργκεν Κλοπ ετοιμάζεται να αποχωρήσει και αναμένονται αρκετές αλλαγές στο εσωτερικό της ομάδας και όπως αποκαλύπτει η Bild οι άνθρωποι της ομάδας έχουν πολύ ψηλά στη λίστα τους τον Ολλανδό επιθετικό της Ντόρτμουντ, Ντόνιελ Μάλεν ενόψει του καλοκαιριού.

Το ρεπορτάζ πάντως αναφέρει ότι ο Ολλανδός φορ θα σκεφτόταν σοβαρά μια μετακίνηση στο Άνφιλντ, όμως πρώτα θα ήθελε να ξέρει τον νέο προπονητή της αγγλικής ομάδας, με τον ίδιο να έχει συμβόλαιο με τους Βεστφαλούς μέχρι το 2026 και ο γερμανικός σύλλογος δεν θα ήθελε να τον χάσει.

Στο Λίβερπουλ πιστεύουν πως ο Μάλεν μπορεί θα μπορούσε να  αντικαταστήσει τον Μοχάμεντ Σαλάχ, ειδικά αν ο τελευταίος πάρει μεταγραφή στη Σαουδική Αραβία, ενώ η Ντόρτμουντ δεν πρόκειται να δώσει το ΟΚ για τη μεταγραφή του με λιγότερα από 60 εκατομμύρια ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τελευταίο "δώρο" Γιαννακόπουλου σε Αταμάν - Ντελγκάδο και Γουάιλι για ΠΑΟ - Φτιάχνει δικό του... Πετρούσεφ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags