Προς το τέλος του φαίνεται να βαδίζει το... σήριαλ του Βίκτορ Γκιόκερες, ο οποίος εδώ και πολύ καιρό αναζητά καινούργια ομάδα με σκοπό να φύγει από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο "εκλεκτός" για την αποκτήση του φαίνεται πως θα είναι η Άρσεναλ, καθώς βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τα Λιοντάρια για την περίπτωση του Σουδού στράικερ.
Μάλιστα, οι Κανονιέρηδες ανέβασαν την προσφορά τους στα 65 εκατομμύρια ευρώ, συν άλλα 15 υπό τη μορφή μπόνους, ωστόσο οι Πορτογάλοι αξιώνουν 70 εκατομμύρια ευρώ μπροστά και 10 ως μπόνους.
Η διαφορά αυτή δεν φαίνεται ικανή να "χαλάσει" το ντιλ, καθώς ο 27χρονος φορ έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με την Άρσεναλ για πενταετές συμβόλαιο έναντι 8,3 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. Επιπλέον, ο παίκτης δείχνει αποφασισμένος να αγωνιστεί στους Κανονιέρηδες πάση θυσία, ενώ είναι διατεθειμένος να μειώσει τις αποδοχές του, ώστε οι Λονδρέζοι να έχουν περισσότερα χρήματα για τις διαπραγματεύσεις με τους Πορτογάλους.
Ο Σουηδός διεθνής επιθετικός, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Λισαβόνας έως το καλοκαίρι του 2028, αναδείχθηκε κορυφαίος σκόρερ στην Πορτογαλία για την περίοδο 2024-25, έχοντας 39 γκολ σε 33 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ενώ συνολικά πέτυχε 54 γκολ και έδωσε 13 ασίστ σε 52 αγώνες, σε όλες τις διοργανώσεις με τα Λιοντάρια.