Στον Μπράντλεϊ Μπαρκολά βλέπουν οι άνθρωποι της Λίβερπουλ τον καταλληλότερο για να αντικαταστήσει -όσο αυτό είναι εφικτό- τον Μοχάμεντ Σαλάχ, με τον Γάλλο άσο να είναι σύμμαχος των reds.

O 23χρονος εξτρέμ δεν θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με τη «L’ Equipe» επιθυμεί να γίνει κάτοικος Άνφιλντ και έχει ήδη μιλήσει με τον Άντονι Ιραόλα για το ρόλο που θα έχει στους 20 φορές πρωταθλητές Αγγλίας, ωστόσο οι πρωταθλητές Ευρώπης ζητούν 170 εκατομμύρια ευρώ για την πώλησή του, λεφτά που για την ώρα δεν δείχνει διατεθειμένη να τα δώσει η Λίβερπουλ.

Η διοίκηση των «κόκκινων» προσπαθεί να χαμηλώσει τις οικονομικές απαιτήσεις των Παριζιάνων, ποντάροντας και στην επιθυμία του παίκτη να τεθεί υπό τις οδηγίες του Ιραόλα και μένει να φανεί αν μπορεί τελικά να προκύψει η συμφωνία.

Ο Μπαρκολά πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρόσφατο Μουντιάλ με τους «τρικολόρ», πέτυχε και 3 γκολ και σίγουρα είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά, χωρίς βέβαια να μπορεί να πει κανείς με σιγουριά ότι θα μπει επιτυχώς στα… παπούτσια του Σαλάχ, που έφυγε ύστερα από μια εκπληκτική θητεία εννέα χρόνων στο «Άνφιλντ».