Facebook Pixel Θυμήθηκε τα... περσινά ο Κβαρατσχέλια - Νίκη με ανατροπή για Νάπολι
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-04 18:17:00

Θυμήθηκε τα... περσινά ο Κβαρατσχέλια - Νίκη με ανατροπή για Νάπολι κόντρα σε Βερόνα και δυνατά για 4αδα (vid)

Sportdog Team
Θυμήθηκε τα... περσινά ο Κβαρατσχέλια - Νίκη με ανατροπή για Νάπολι κόντρα σε Βερόνα και δυνατά για 4αδα (vid)

Αν και οι βρέθηκαν με την πλάτη στον... τοίχο, μιας και η Βερόνα προηγήθηκε στο "Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα" στο 72', οι Παρτενοπέι με τέρματα των Ν'γκονγκ στο 79' και Κβαρατσχέλια στο 87' έφτασαν στην ανατροπή και τη νίκη που τους βάζει δυνατά στο παιχνίδι για την πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

Serie A:  Με εντυπωσιακή ανατροπή στα τελευταία λεπτά η Νάπολι κατάφερε να εκματελλευτεί την έδρα της και να επικρατήσει με 2-1 της Βερόνα στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Serie A.

Οι φιλοξενούμενοι που δίνουν μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού «πάγωσαν» το «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» στο 72΄ με τον Κόπολα, ωστόσο, η αντίδραση των «παρτενοπέι» ήταν άμεση.

Ισοφάρισαν επτά λεπτά αργότερα με τον Ενζονζέ (είχε περάσει αλλαγή στο 62΄) και στο 87΄ με τον Κβαρατσκέλια έφεραν «τούμπα» το ματς παραμένοντας «ζωντανοί» στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο» της επόμενης περιόδου.

Η Τορίνο απέτυχε να γκρεμίσει τον...τοίχο της Σαλερνιτάνα, με συνέπεια  ο μεταξύ τους  αγώνας στο Olimpico Grande Torino να ολοκληρωθεί χωρίς σκορ.  Η ομάδα του Τζούριτς κυριάρχησε στο παιχνίδι, δημιύργησε κάποιες ευκαιρίες για γκολ, με τους Ρίτσι, Μασίνα, Λινέτι και Πελέγκρι, αλλά δεν τα κατάφερε. 

Με την ομάδα του Ιντζάγκι, που είναι τελευταία στη Serie A, έκανε το ντεμπούτο του ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, ξεκινώντας και δίνοντας τη θέση του στο 73ο στον Σαμπία. 

Η Σαλερνιτάνα σκέφτηκε πάνω απ' όλα να αμυνθεί και στο τέλος πήρε έναν βαθμό που ελάχιστα ωφέλησε τη βαθμολογία.  Η Τορίνο, που έχασε έδαφος στη μάχη για μια θέση στην Ευρώπη, έφτασε τα τέσσερα θετικά αποτελέσματα στη σειρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο… Μπακασέτας του Ολυμπιακού - Κρούση σε άσο της Εθνικής, πρώην ηγέτης ελληνικής ομάδας - Νέα πρόταση!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags