Facebook Pixel Νέος "πόλεμος" Κούγια με ΑΕΚ - Επιμένει να μην κατέβει στους αγώνες!
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-12 20:09:00

Νέος "πόλεμος" Κούγια με ΑΕΚ - Επιμένει να μην κατέβει στους αγώνες!

Sportdog Team
Νέος "πόλεμος" Κούγια με ΑΕΚ - Επιμένει να μην κατέβει στους αγώνες!

Ο Αλέξης Κούγιας αναμένεται να εκπροσωπήσει τον Ολυμπιακό Β στο προσεχές ΔΣ της Super League 2.

Superleague 2: Ο Αλέξης Κούγιας αναμένεται να εκπροσωπήσει τον Ολυμπιακό Β στο προσεχές ΔΣ της Super League 2. Συμβούλιο επικύρωσης των δύο βαθμολογιών της Super League 2 και κλήρωσης των αγώνων πλέι οφ, πλέι άουτ αναμένεται να ορίσει η διοργανώτρια για την Πέμπτη (14/03). Έως το μεσημέρι της Τρίτης (12/03), πάντως, δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για τον ορισμό του ΔΣ το οποίο σε κάθε περίπτωση αναμένεται επεισοδιακό.

Η ΑΕΛ το βράδυ της Δευτέρας (11/03) προανήγγειλε προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο αν συμμετάσχει η ΑΕΚ Β στα πλέι οφ. Η διοργανώτρια από την άλλη πλευρά διαρρέει ότι δεν υφίσταται ζήτημα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι εκτός απροόπτου η δράση θα «παγώσει» λόγω δικαστικής διαμάχης.

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες του FL News στο προσεχές ΔΣ της Super League 2 αναμένεται να εκπροσωπήσει τον Ολυμπιακό Β ο αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος δεδομένα θα τοποθετηθεί επί του ζητήματος. Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ευχήθηκε να προβιβαστεί η ΑΕΛ.

Πηγή: flnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αστεία" δικαιολογία Μεντιλίμπαρ - Ολυμπιακοφάγος Τερίμ, έδιωξε ήδη Καρβαλιάλ - 2ος… Αλμέιδα για Λουτσέσκου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags