ΠΑΟΚ: Σε δύο ταχύτητες συνεχίζονται οι προπονήσεις στον Δικέφαλο του Βορρά καθώς εκτός από τους παίκτες που είναι με τις εθνικές τους ομάδες, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τους Σίντκλεϊ , Μιτρίτσα και Ντόουγκλας να μένουν στο γυμναστήριο ενώ ο αρχηγός της ομάδας, Αντρέ Βιεϊρινια, ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

«Σε δύο ξεχωριστούς τομείς επικεντρώθηκε το πρόγραμμα της προπόνησης της Παρασκευής (12.11) στη Νέα Μεσημβρία. Η δουλειά ξεκίνησε με ασκήσεις που αφορούσαν την κυκλοφορία της μπάλας σε μικρό χώρο και στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Οι αμυντικοί έκαναν ειδικό πρόγραμμα σχετικά με την ανασταλτική λειτουργία, ενώ οι επιθετικοί δούλεψαν στην ανάπτυξη και τα τελειώματα.

Οι Σίντκλεϊ , Μιτρίτσα και Ντόουγκλας ακολούθησαν πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ ο Αντρέ Βιεϊρίνια έκανε θεραπεία και πρόγραμμα αποφόρτισης εξαιτίας του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί εδώ και καιρό στη δεξιά ποδοκνημική.Το Σάββατο (13.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία», αναφέρει η ενημέρωση από την ΠΑΕ.